Svante Randlert

DRÖMLEDARSKAPET FÖR 2020-TALET

  • Morgondagens viktigaste framgångsfaktorer.

TÄNK OM vi måste TÄNKA OM, för det som tagit er hit, kommer inte att ta er dit ni vill imorgon.

Vi vet ännu inte när, men vi vet att en dag kommer vi att ha denna pandemin bakom oss. Samhällen, beteenden, behov har förändrats väldigt drastiskt och snabbt den sista tiden. Vi lever nu i en tid av ännu snabbare förändringar än tidigare och alla behöver anpassa sitt ledarskap till det.  Det här föredraget handlar om vad du som ledare behöver göra idag, för att du och dina medarbetare ska prestera bättre tillsammans imorgon

20191129 Stockholmsvante Randlertfoto: Oskar Omne

Skicka kostnadsfri förfrågan till Svante Randlert

Bakgrund:

Svante är en av nordens mest anlitade föreläsare med över 150 föredrag per år när det kommer till att attrahera, engagera och utveckla rätt medarbetare till rätt plats.

Han har genom åren hjälpt hundratals organisationer och tusentals chefer hur man blir medarbetarnas och kundernas förstahandsval imorgon.

Han är den enda i landet bland över 1000 föreläsare, som genom tiderna lyckats få maxbetyget 5.0 vid tre olika tillfällen av en hel publik hos Sveriges största chefsnätverk Close. 2018 så var han nominerad som årets Talare 2018 i Sverige i kategorin genombrott.

Han har även fått bäst betyg av alla föreläsare på världens största Employer Branding event – World Employer Branding Day i Budapest, Employer Branding Summit i Amsterdam, Future of work i Ljubljana, Rekryteringsdagarna i Oslo samt Leadership Day i Stockholm.

Hösten 2017 släppte han boken Drömarbetsgivaren. Under sitt första år var boken redan inne på sin tredje upplaga. Under hösten 2018 släpptes den engelska versionen The Dream Employer. Den har redan sålts till organisationer i över 10 olika länder.

Hösten 2018 lanserade han ledarskapspodden Chefssnack. Landets vassaste beslutsfattare är med som gäster. Redan under säsong 1 hamnade podden på topp-5 listan över näringslivspoddar på Itunes.

Svante Randlert arbetade som Academic Works Business & People Advisor mellan åren 2009-2018. Ett företag som haft nöjdast kunder 8 år i rad, samt blivit framröstat till Sveriges bästa arbetsgivare inom servicesektorn de tre senaste åren.

Föreläser om:

Ledarskap
Kommunikation
Employer branding
Affärsmannaskap
Affärsutveckling
Förändringsarbete

 

 

Boka Svante Randlert föreläsning

Drömarbetsgivaren – Framtidens arbetsgivare och kundernas förstahandsval!

Vill Ni arbeta med frågeställningar som strategisk kompetensförsörjning, morgondagens medarbetare och det engagerade ledarskapet är Svante Randlert rätt föreläsare!

Svante är en av nordens mest anlitade föreläsare med över 150 föredrag per år när det kommer till att attrahera, engagera och utveckla rätt medarbetare till rätt plats. Svante är en av nordens mest anlitade föreläsare med över 150 föredrag per år när det kommer till att attrahera, engagera och utveckla rätt medarbetare till rätt plats.

Kostnadsfri förfrågan
Beige shape 2