Thomas Ravelli

Thomas har spelat 143 A-landskamper – fler än någon annan fotbollsspelare i världen. Han har rankats som världens näst bäste målvakt. 24 säsonger på elitnivå mellan 1976 och 1999 har lärt honom att hitta sina starka sidor, även när det går tungt och självkänslan är låg.

Foto Per Wahlberg

Skicka kostnadsfri förfrågan till Thomas Ravelli

Bakgrund:

Att som Thomas Ravelli vara målvakt är en extremt utsatt position. Eventuella misstag syns direkt, och kan vara avgörande för hela lagets framgång. Under sin långa karriär har Thomas konstaterat att han trots allt presterar bäst i en utsatt position, med tydligt ansvar och stora förväntningar.

Föreläser om:

  • Mental träning
  • Motivation
  • Mål
  • Personlig utveckling
  • Prestation
  • Teamutveckling

Boka Thomas Ravelli föreläsning:

Prestation och nervositet, till och med rädsla, hänger ofta samman. Hur gör man för att balansera på toppen av maximal prestation, utan att falla ner i blockeringar som förstör din kapacitet? Thomas Ravelli kallar sin föreläsning ”Att befinna sig i komfortzonen”. Den handlar om hur man gör för att hantera prestationsångest, rädsla över att göra misstag, flyktbeteende och andra negativa känslor.

Thomas föreläser om att utvecklas som individ men framförallt att utvecklas som individ i laget. I Thomas föreläsning dras många paralleller mellan fotbollslaget och arbetslaget. Han föreläser utifrån sina erfarenheter om individutveckling i grupp och arbetslag.

Thomas förmedlar en känsla av glädje och tillfredsställelse. Thomas mål är att alla ska känna sig som vinnare, vad de än sysslar med, och att vägen dit ska vara rolig.

Under sin medverkan i TV-programmet Mästarnas Mästare 2014 fick Thomas chansen att visa svenska folket att det han pratar om också leder till framgång. Trots stenhård konkurrens från många elitidrottare, vann Thomas Ravelli hela tävlingen.

Kostnadsfri förfrågan
Beige shape 2