Tomas Lydahl

En inspiratör som ger energi, skratt och värdefulla insikter.Säger era kunder ”Tack” eller ”WOW!”? Är era ledare alltid den bästa versionen av sig själva, i alla lägen? Älskar era medarbetare sina jobb? Vill ni eliminera stress på jobbet? Vill ni få fler stjärnsäljare?

Tomas Lydahl, författare till succéböckerna ”WOW! Så får du dina kunder att rekommendera dig!” samt ”Tänk om du stressar i onödan” inspirerar människor världen över.

Tomas Lydahl

Skicka kostnadsfri förfrågan till Tomas Lydalh

Bakgrund

  • Föreläsare
  • Författare
  • Coach
  • Specialist på kundvård

Föreläser om

  • Arbetsglädje
  • Försäljning
  • Kundservice
  • Nätverkande
  • Säljmotivation
  • Stresshantering

Boka Tomas Lydahl föreläsning

Tomas Lydahl bakgrund är bl.a. 18 år i USA inom försäljning och hotellbranschen. Han har jobbat som vd för Sveriges andra och Europas tredje bästa arbetsplats när det gäller arbetsglädje. Han har också jobbat som konsult och coach åt företag där fokus var att minimera stress, press och oro. Hans breda kompetens och energi gör honom till en alltid väldigt uppskattad föreläsare.

WOW! Så får ni era kunder att skryta om er. Alla kunder älskar att skryta om er om ni bara ger dem en anledning. Och alla befintliga kunder som inte berättar om er till sina vänner och kontakter har ni inte gett dem en anledning att göra det. Så enkelt är det! Missnöjda kunder skapar dåligt rykte omgående och i de flesta fall går de till en konkurrent utan att ni får möjligheten att hjälpa dem.

Ledarskap i flow Väldigt sällan flyter allt på utan några problem och det är under de svåra och utmanande situationerna som ledarskapet måste vara på topp. Denna föreläsning visar hur era ledare alltid kan agera utifrån den bästa versionen av sig själva, oavsett vilket problem de står inför.

Skitkul på jobbet Det är ingen nyhet att medarbetare som trivs är mer produktiva, effektiva och lojala. Det lyckades Tomas otroligt bra med då han som extern VD lyckades ta hem priserna Sveriges 2:a och Europas 3:e bästa arbetsplats i ”Great Place To Work” s rankning. Nu kan ni få er personal att längta till jobbet.

Så blir du av med all stress. Stressade medarbetare ökar markant i Sverige, men anledningen finns inte där man tror. Forskningen kring stress har kommit längre än någonsin tidigare och metoderna kring stresshantering har ökat i takt med alla sjukskrivningar. Stress är en psykologisk upplevelse vilket sker i våra sinnen. Det enda vi kan uppleva i våra sinnen är det vi tänker och inte omständigheterna runt omkring oss. Men andra ord, det är inte jobbet som stressar oss utan våra tankar kring jobbet som skapar alla upplevelser av stress.

Släpp bromsen och sälj! Vad är det som skiljer en stjärnsäljare från en medioker säljare? Endast deras individuella begränsningar. Men var sitter egentligen dessa ”spärrar”? De finns mentalt i deras sinne, d.v.s. i deras tankar. Men när de inser vad tankar verkligen är, släpper de bromsen och säljer som aldrig förr.

Vill du ha glada effektiva medarbetare, lyriska kunder, glada chefer och ökad försäljning är Tomas Lydahl rätt talare på ert event.

Kostnadsfri förfrågan
Beige shape 2