Drömledarskapet! Morgondagens viktigaste framgångsfaktorer!

Om nu omvärlden och människors behov förändrats drastiskt under det senaste årtiondet, vad behöver du då förändra i ditt ledarskap under detta årtionde?

Det som tagit dig hit, där du är idag, kommer kanske inte att ta dig dit du vill imorgon. Vi lever i en tid av ständig förändring och du behöver anpassa dig och ditt ledarskap till det. Låt mig bespara dig som tror att medarbetare enbart arbetar för dig som är chef, samt dig som tror att allt handlar om vem du är eller vad du redan vet. Då ska du inte köpa eller lyssna på denna föreläsning. Tror du däremot på att du arbetar för dina medarbetare, samt att allt handlar om vad du gör varje dag? Då är detta rätt föreläsning för dig.

Om du vill uträtta något stort, börja då att leda för att skapa det bästa laget. Du arbetar med människor – för andra människor. Därför är talesätten ”laget före jaget” eller ”jaget före laget” förlegade. Vill du nå framgång i ditt ledarskap imorgon, är det enligt principen ”jaget för laget” du ska arbeta. Den här föreläsningen är en praktisk guide/manual om vad du som ledare behöver göra samt inte göra idag, för att du och dina medarbetare ska prestera bättre tillsammans imorgon.

Ur innehållet;

• Så skapar du ett framgångsrikt ledarskap & ett välmående samt presterande team
• Ledarskapet i en föränderlig tid
• Manualen för ett drömledarskap i världsklass
• Do and don´ts i ledarskapet
•  ”Jaget för laget”

 

Om föreläsaren:

Svante Randlert är en av nordens mest anlitade föreläsare med över 150 föredrag per år när det kommer till att attrahera, engagera och utveckla rätt medarbetare till rätt plats. Svante är en av nordens mest anlitade föreläsare med över 150 föredrag per år när det kommer till att attrahera, engagera och utveckla rätt medarbetare till rätt plats.

Vill Ni arbeta med frågeställningar som strategisk kompetensförsörjning, morgondagens medarbetare och det engagerade ledarskapet är Svante Randlert rätt föreläsare!

Varmt välkomna att boka dig och kollegor i en ledande position för att få verktygen till ett ledarskap 2.0!

Datum;
Malmö 16 november kl.13.00-16.00

Pris: 1295 kr ex moms
Vid större gruppbokning mejla oss för offert.
Mejl: gabrielle.sjostrand@hexanova.se alt. 0761-44 41 53

Exakta tider går ut i välkomstmejlet ca 1 vecka innan föreläsningen.

Malmö

002-calendar-1 16 november
Pris: Pris: 1 295kr/person ex moms

Fika* ingår i priset.
*Fikat består av kaffe, te och frukt samt/eller enklare tilltugg som varierar beroende på ort och konferenslokal.

 

Observera!

Anmälan är bindande, det går dock att överlåta din plats till en kollega eller dylikt vid eventuell sjukdom eller annat förhinder.

THE SUMMIT

Höstens hetaste föreläsningsdag med fyra av landets främsta föreläsare!

Med sina kunskaper, insikter och totala engagemang trollbinder de sin publik och ger en fantastisk och inspirerande upplevelse. Deras insatser på den svenska och även internationella marknaden har varit mycket uppskattade och resultaten lysande. Nu har du och ditt företag chansen att få en energikick och konkreta verktyg som kommer hjälpa dig och företaget att lättare, snabbare och mer effektivt nå framgång och personlig utveckling!

THE SUMMIT är en dag då vi har samlat de främsta föreläsarna för dig att tillsammans kollegor eller ledningsgrupp ta del av det senaste, bli inspirerade och få värdefull input till din verksamhet. Här träffar du likasinnade, människor som är proaktiva och påverkar utvecklingen.

Varmt Välkommen till THE SUMMIT 2023 med fokus på:


Ledarskap – Framgång – Affärsmannaskap – Hållbarhet – Entreprenörskap – AI – Inkludering – Framtid

Nadim Ghazale

– Flyktingen som blev polis och senare tv-experten, hyllad sommarpratare och sen hela Sveriges polis med sin självbiografi ”Min väg från flykting till hela Sveriges polis”.

 

Nadim kommer med utgångspunkt från sin egna berättelse tala kring makt, påverkan och vikten av inkludering samt med konkreta exempel påvisa hur enkelt det faktiskt kan vara och vilket resultat det kan få. Han kommer också tala om varför det är viktigt inte enbart för den enskilde utan för ett samhälle och ett land. 

Han kommer även tala om vikten av att mötas för att hamna på den lägsta acceptabla nivån som krävs för att vi ska kunna leva tillsammans. Tolerans. För att tolerera varandra måste vi vänja oss vid varandra och för att vänja oss vid varandra måste vi möt

Ishtar Touailat

– Serie entreprenören, prisad ledare och toppjobb inom IT-branschen. Idag Global AI och innovationschef på omtalade företaget TechBuddy

 

Ishtar är en av Sveriges mäktigaste affärskvinnor som uppmärksammats stort för sitt entreprenörskap och sätt att leda företag med fokus på mångfald, inkludering & jämställdhet.
En föreläsning med Ishtar är mycket spännande, inspirerande och lärorik, där ämnen såsom innovation , digitaliseringsfrågor, mångfald, inkluering till ledarskap kan tas upp. För henne är det viktigaste att det uppstår ett levande samtal mellan henne och publiken!

Per Schlingmann

– En av Skandinaviens mest framgångsrika talare, kommunikatörer och strateger

 

Med en enastående kombination av att leda genom radikal förändring och att utveckla nya sätt att kommunicera så navigerar Per sina lyssnare genom framtiden. Han ger centrala insikter om strategisk kommunikation, branding, konsumentbeteenden, företagskultur med mera till sin publik. Schlingmann är både ett inflytesrikt namn inom politiken som näringslivet.

På The Summit kommer Per tillsammans med Kjell hålla en föreläsning utöver det vanliga, en duo ni inte vill missa!

Kjell A Nordström

– Ekonomiedoktor, föreläsare, författare och en av Europas mest efterfrågade föreläsare.

 

Kjell är känd som som en av de ledande forskarna på multinationella företag oxch den globala marknaden. Hans sätt att föreläsa väcker alltid uppmärksamhet och innehåller tempo, energi och puls.

Lyssna på Kjell och Per på The Summit där de tillsammans kommer leverera en dynamisk, interaktiv, tankeväckande föreläsning som du kommer minnas länge…

Jan Bylund

Moderator för dagen

Älskad ståuppkomiker från Umeå – numera även föreläsare och författare. Har skrivit böckerna ”Den Lyckliga Pessimisten” – om att vara lycklig trots att man är pessimistiskt lagd, och ”Mamma Ljuger – sanningen om din uppväxt” – som även finns som föreställning och där Jan undersöker om mammas alla förmaningar och råd under barndomen verkligen stämmer – Får man kramp om man badar efter man ätit, blir du förkyld om du går ut med blött hår? Jans drivkraft som moderator är nyfikenhet samt vilja att utvecklas och lära sig nya saker.

I sin föreläsning pratar han om konsten att finna trygghet i sig själv, att våga göra bort sig och att kunna bjuda på det.

Jan Bylund

Moderator för dagen

Boka dig till föreläsningen redan idag!

Du väljer föreläsningstillfälle genom att du klickar på knappen nedan & därefter väljer ort.

Ungefärliga tider för dagen:

 • Registrering ca kl.11.15

  11.30-12.15 Lunch

  12.15-12.20 Janne Bylund presenterar

  12.20-13.20 Föreläsning 1

  13.20-13.30 Intervju med talare 1

  13.30-14.30 Föreläsning 2

  14.40-15.10 FIKAPAUS

  15.10-16.25 Föreläsning 3

  16.25-16.35 Janne Bylund avslutar dagen

  16.35 – After Conference Mingel med Bubbel & Snittar

Göteborg

002-calendar-1 24 November

Stockholm

002-calendar-1 30 November
Pris: 4 995 kr/person ex moms.

I priset ingår konferenslunch och After conference (mingel, enklare förtäring samt dryck). OBS! Önskas After conference måste detta anmälas i anmälan även om det ingår i priset. Detta för att minska ”matsvinn”

Observera!

Anmälan är bindande, det går dock att överlåta din plats till en kollega eller dylikt vid eventuell sjukdom eller annat förhinder.

 

Om alla bara tänkte som jag! hantera olikheter på jobbet

Ska vi jobba ihop eller ha det jobbigt ihop? 

Det är inte lätt att vara människa. Framför allt inte på jobbet, där vi omges av en massa typer som vi kanske inte har valt att samarbeta med. Hur ska vi göra för att stå ut med varandra? 

Vi vet ju att de bästa teamen är de som omfamnar olika kompetenser och personligheter. Ändå är det så svårt att få det att fungera. Det är svårt att jobba ihop. Mycket energi går åt till olösta konflikter istället för det vi vill uträtta tillsammans. 

Det handlar inte alltid om att ha rätt eller fel; vi tänker och agerar helt enkelt olika. 

Morgan Allings lustfyllda och tankeväckande föreläsning om hur vi hanterar besvärliga människor är mycket efterfrågad. Med humor och insiktsfulla exempel beskriver Morgan hur vår konflikthantering ser ut och vad vi kan göra för att slippa onödiga kommunikationsproblem.

Välkommen till en fartfylld och lärorik föreläsning om hur du och dina kollegor kan göra för att hantera er själva och varandra.  

Morgan visar vad som händer när det krockar i relationerna på arbetsplatsen, hur kulturer och grupperingar uppstår, men framför allt ger han nycklarna för att lösa upp situationerna som uppstår. Vilket leder till att man stärker ledarskapet och organisationen så att konflikter, skav och gnäll inte ens behöver uppstå. Tänk vad mycket tid och energi man hade sparat…

Ur innehållet;

• Vad gör en människa besvärlig? 

• Konsten att hantera besvärliga människor

• Är det personen eller situationen det är fel på? 

• Vem har ansvaret för relationerna på jobbet? 

• Att hantera sig själv och andra 

• Nycklar för att lösa upp situationerna

• Hur bygger man sunda organisationer som gör att mobbning, skav och gnäll aldrig får fäste?

• Verktygen hur ni fokuserar på rätt saker och tillsammans når era mål, visioner, har nöjda medarbetare och dessutom blir mer lönsamma!

Om föreläsaren:

Morgan Alling är skådespelare, regissör, författare och föreläsare. Han är en av Sveriges mest eftertraktade och populära föreläsare inom konflikthantering och konsten att hantera besvärliga människor. Med humor och värme blandar han sina egna livserfarenheter med den senaste forskningen inom beteendevetenskap. Psykologi och praktiska råd om hur man kan vända negativa mönster och strukturer, både på arbetsplatsen, i hemmet eller inom sig själv. 

Morgan Alling är en av våra mest folkkära skådespelare som vi sett i film, tv och på scenen. Hans prisade bok ”Kriget är slut” handlar om Morgans egen svåra barndom och hans krig mot världen och sig själv.  

 

Varmt välkomna att boka dig och dina kollegor till höstens föreläsning!

Datum
Göteborg 26 september 13.00-16.00
Malmö 28 september kl.09.00-12.00
Stockholm 5 oktober kl.13.00-16.00

Fika ingår. Exakta tider går ut i välkomstmejlet ca 1 vecka innan föreläsningen.

Boka dig till föreläsningen redan idag!

Du väljer föreläsningstillfälle genom att du klickar på knappen nedan & därefter väljer ort.

Göteborg – Elite Park Aveny Hotel

002-calendar-1 26 September

Malmö – Quality Hotel View

002-calendar-1 28 September

Stockholm – Bonnier Konferens

002-calendar-1 5 Oktober
Pris: Pris: 1 295kr/person ex moms

Fika* ingår i priset.
*Fikat består av kaffe, te och frukt samt/eller enklare tilltugg som varierar beroende på ort och konferenslokal.

 

Observera!

Anmälan är bindande, det går dock att överlåta din plats till en kollega eller dylikt vid eventuell sjukdom eller annat förhinder.