Detta innehåll är lösenordsskyddat. För att se det, ange ditt lösenord nedan:

EN SPORTIGARE TORSDAG på Radisson Blu Scandinavia

Vi bjuder på en fantastisk torsdag med två sportikoner. Det blir både anekdoter och klokskap i mängder.

Joel Lundqvist – Vinnande ledarskap

Joel är ishockeyspelaren med tunga idrottsmeriter och ett välkänt namn – Det blev 23 år på elitnivå inom ishockey. 20 säsonger i Frölunda, och där 14 år som lagkapten. Med meriter som 4 SM-guld, 4 CHL-guld, 3 VM-guld och 2 VM-brons med sig i bagaget vet Joel vad han talar om när det kommer till att skapa vinnande team! Han berättar om sin resa och han reflekterar över hur hans ledarstil har utvecklats genom åren och delar med sig av de ledare som har inspirerat honom.

Torbjörn Nilsson – Göra varandra bra

Torbjörn är med sina 332 gjorda mål IFK Göteborgs bäste målskytt genom tiderna som sedan följts av en gedigen tränarkarriär. Genom att se och ta vara på allas kompetenser skapas en känsla av att alla är lika viktiga och att vi gör arbetet tillsammans. Torbjörn lär ut hur man motiveras till att arbeta mot gemensamma mål. Han delar även med sig av sina egna erfarenheter och roliga exempel från sitt liv som spelare, anställd och ledare.

002-calendar-1 23 maj 19.00-21.00
Pris: Pris 495:- ink moms

EN ÄVENTYRLIGARE TORSDAG MED OLA SKINNARMO & MARKUS TORGEBY på Radisson Blu Scandinavia

Vi bjuder på en torsdag fylld av berättelser, äventyr och tankar kring hur man landar in i sitt huvud och har rätt inställning till livet.

Ola Skinnarmo – möt sveriges största äventyrare som berättar om hur du når dina mål & har det bra under tiden.

Isbjörnsattacker, tunn is, temperaturer ner mot 50 minus – ingenting har stoppat Ola. Under kvällen drar han en rad paralleller mellan ”sin värld” och din. Devisen ”kan jag, kan du” får genom hans förklaringar och tips riktig substans. Ola vill få dig att inse att du kan nå ända fram, förverkliga dina mål och dessutom ha det bra under tiden. Ola blandar allvar med humor och kryddar denna stundvis väldigt roliga föreläsning med vackra bilder ifrån världens alla hörn.

Markus Torgeby – löparen som lär oss hur vi landar i vårt huvud i en allt snabbare värld.

Markus pratar om vägen in till hjärtat. Om att vi människor redan har allt. Om vägen in till det som är viktigt på riktigt, det som ligger bortanför konsumtion och prestation. Han pratar inte om lycka och om hur du skall tjäna mer pengar. Han pratar om mening och det som är kärnan i att vara människa”. Han är även aktuell med boken En plats på jorden och dokumentären Husdrömmar på SVT.

002-calendar-1 21 mars 19.00-21.00
Pris: Pris 495:- ink moms

EN SUNDARE SÖNDAG på Radisson Blu Scandinavia

Vi bjuder på en fantastisk söndag med kunskap och inspiration om att leva i din bästa hälsa

Leila Söderholm – har svart bälte i att inspirera oss andra till ett härligare liv.

Med energi, humor och värme förmedlar en av Sveriges mest anlitade hälsoexperter hur små förändringar ger stort utfall i vårt dagliga liv. Forskning, djupaste allvar och stor igenkänning i en perfekt mix som inte lämnar någon oberörd. Leila får oss att känna oss kapabla och motiverade. Hur vi lurar hjärnan att börja göra sånt som är bra för dig? Leila visar att du varken behöver mycket tid eller utrustning för att få in rolig rörelse i vardagen. Det enda som behövs är lite inspiration

Johannes Cullberg – folkbildaren och instagramstjärnan som krigar för att vi ska få bättre hälsa.

Johannes berättar på ett inspirerande sätt om hur fel det kan bli med en stenåldershjärna i en digital värld där våra evolutionära svagheter utnyttjas effektivt av stora globala företag, där vi betalar priset med vår hälsa.

Johannes delar frikostigt med sig av sina bästa tips och råd kring vad du kan göra för att få mer energi, bli starkare och gladare.

002-calendar-1 28 april 14.00-16.00
Pris: Pris 495:- ink moms

EN ROLIGARE SÖNDAG

Vi bjuder på en fantastisk eftermiddag med Karin Adelsköld och hennes hyllade Humorkoden på Radisson Blu Scandinavia. Lägg till deras fantastiska brunch för en maxad upplevelse.

Att kunna skratta i tuffa tider kan vara det svåraste som finns men det kan också vara ett av de mest effektiva sätt att ta sig igenom en kris. Vad är det som gör humor så effektivt mot stress och press och hur kan man hitta glädje även i det mest mörka? I denna rafflande, roliga standupföreläsning tar Karin Adelsköld med er på sin egen livsresa från utbränd, arbetslös, småbarnsmamma till Sveriges roligaste kvinna. Hon lär ut grunderna i humor, berättar om den senaste humorforskningen och ger er konkreta tips på hur man kan bli friskare både fysiskt och psykiskt genom att skratta åt eländet.

Karin Adelsköld är en otroligt uppskattad komiker, teknikjournalist, programledare, författare, entreprenör och en av landets mest anlitade föreläsare.

Följ henne gärna på Instagram där hon bidrar med både kunskap och väldigt roliga inlägg 🙂 @karinadelskold

002-calendar-1 4 februari 2024. 14.30-16.30
Pris: Pris 595:- ink moms

Sunt förnuft i en värld med AI – Christer Olsson & John Torgersson

I en värld där priset på intelligens går mot 0 blir det mänskliga mötet och tillsammansprojektet viktigare än någonsin.
I den här föreläsningen får ni lyssna på när Christer pratar om samarbete, kommunikation, arbetsglädje och ledarskap. Det har aldrig tidigare varit så tydligt och viktigt som nu för Christer att se Livet som ett Tillsammansprojekt. Ensamma är vi inte starka. Kan vi se varandras olikheter och styrkor och arbeta tillsammans, kan vi nå makalösa resultat.
AI-experten John Torgersson är med som gästföreläsare. Tillsammans pratar de om AI och hur viktigt det är att använda sunt förnuft för att
utnyttja dess potential.
• Tillsammansprojektet – ensam är inte stark
• Det du fokuserar på växer
• Våga veckla ut dig
• AI i verkligheten

CHRISTER OLSSON är fiskarsonen som gjort sunt förnuft till sin affärsidé. Med över 30 års erfarenhet är ChristerOlsson en av Nordens mest bokade föreläsare. Han har en unik förmåga att sätta fingret på det vardagliga samspelet
mellan människor och därmed inspirera till handling. Med hjälp av enkla övningar och verktyg skapar Christer konkreta förändringar i vardagen, på jobbet och i relationer. Christer har lång erfarenhet av kulturutveckling, ledarskap och affärsmannaskap. Hans ambition är att så tankefrön för att du ska bli en mer prövande, lärande och därigenom levande människa.

JOHN TORGERSSON är en uppskattad föreläsare med över 20 års erfarenhet av affärsutveckling och digital transformation. Med en betydande kunskap inom artificiell intelligens, dess användningsområden och utmaningar, levererar John insiktsfulla föreläsningar som skapar en sömlös länk mellan de
praktiska och filosofiska aspekterna av AI. Han utmärker sig genom att göra komplexa ämnen begripliga, och erbjuder sin publik praktiska sätt att tillämpa AI i verkliga scenarier. Kombination av konkret, användbar information och tankeväckande insikter, gör att deltagarna både får inspiration och verktyg för
att med sunt förnuft kunna närma sig AI

Malmö

002-calendar-1 13 mars 13.00-16.00

Göteborg

002-calendar-1 19 mars 13.00-16.00

Livestreaming

002-calendar-1 19 Mars 13.00-16.00
Pris: Pris: 1 295kr/person ex moms NU EARLYBIRD 995 ex moms

Fika* ingår i priset.
*Fikat består av kaffe, te och frukt samt/eller enklare tilltugg som varierar beroende på ort och konferenslokal.

 

Föreläsningen i Göteborg äger rum på Quality The Weaver, Göteborgsvägen 91, Mölndal

 

Observera!

Anmälan är bindande, det går dock att överlåta din plats till en kollega eller dylikt vid eventuell sjukdom eller annat förhinder.

Vi har from januari 2024 nytt biljettsystem där man betalar med kreditkort i samband med köp!
Önskar Du få din beställning på faktura går det självklart detta att lösa.
Vänligen kontakta Annika Lorenzson på 0761 – 44 41 52 annika.lorenzson@lfl.se

 

Revolutionera din syn på sälj! – Upptäck kraften i kundrelationer

Varför har sälj och säljare så ofta ett dåligt rykte? Telefonen ringer, och du suckar för att det är ännu en irriterande säljare som stör dig… Men om vi säger att vi alla är säljare på ett eller annat sätt, oavsett våra jobbtitlar? Försäljning är livsnerven i varje organisation, vare sig du är en dedikerad säljare, marknadsförare eller kommunikatör. Försäljning skapar möten, främjar kommunikation och tillför ett långsiktigt värde till våra organisationer.

Så, hur kan vi ändra bilden av säljare som bara är irriterande?

Hasse Olsson är en säljcoach med många års erfarenhet som har skapat succé genom att utmana konventioner och sprida sitt budskap: Sälj är roligt

Hasse ger oss värdefulla insikter som vänder upp och ner på den gamla tråkiga synen på sälj. Han ger oss verktyg för framgång inom försäljning och egentligen alla områden. Vi strävar inte efter nöjda kunder; vi strävar efter EXSTATISKA kunder som, tack vare vår insats, bygger hållbara kundrelationer som är en vinst för båda parter.

Våra kunder är inte bara kunder; de kan bli våra bästa ambassadörer om vi gör vårt arbete rätt som säljare.

Denna workshop är mer än en föreläsning; den är en interaktiv upplevelse som provocerar, utmanar och verkligen träffar mitt i prick. Hasse Olsson är känd för sin höga igenkänningsfaktor, humor, energi och praktiska råd. Hans leveransstil är precis som han själv: rak på sak och full av entusiasm.

Välkomna till en säljworkshop som inte bara sticker ut, utan också gör dig till en skarpare säljare och en expert på kundvård!

 

Om föreläsaren:

Hasse Olsson är en inspirerande och okonventionell föreläsare som inte drar sig för att säga som det är. Han delar med sig av sina personliga erfarenheter och insikter i en rasande takt som berör och engagerar sin publik. Hasse är en säljcoach med många års erfarenhet. Han vänder upp och ner på gamla sanningar, och visar på modernt och nyskapande sätt att se på kunder och på oss själva.

Datum;
Stockholm 18 april kl.13.00-16.00

Digital föreläsning 18 April kl.13.00-16.00, länk skickas på mailen samma dag

Varmt välkomna att boka dig och dina kollegor till vårens säljworkshop!

Boka dig till föreläsningen redan idag!

 

Stockholm

002-calendar-1 18 april

Digital föreläsning

002-calendar-1 18 April
Pris: 995kr/person ex moms

Fika* ingår i priset.
*Fikat består av kaffe, te och frukt samt/eller enklare tilltugg som varierar beroende på ort och konferenslokal.

 

Observera!

Anmälan är bindande, det går dock att överlåta din plats till en kollega eller dylikt vid eventuell sjukdom eller annat förhinder.

Motiveras, inspireras och njut av vårens stora inspirationsinjektion tillsammans med kollegorna!

Vi har samlat några av Sveriges bästa inspiratörer för att ge er inspiration och verktyg, som ni kan ta med till er arbetsplats. Årets uppsättning kommer bjuda på en givande eftermiddag fylld av energi, framgångstips, skratt och nytta. Hit kommer man för att få en rolig stund tillsammans och få kunskap om hur du kan hitta nya möjligheter i arbetslivet och i din vardag.

Ta med dina kollegor, kunder och samarbetspartner till en upplevelse utöver det vanliga!

Varmt välkomna till Årets Level UP!

After conference

Efter föreläsningarna bjuder vi på lätt förtäring och dryck, social samvaro och tillfälle att knyta nya kontakter.

Tareq Taylor

”En matentreprenörs resa”


Matentreprenörens resa
 – Tareq berättar med stor inlevelse om sin resa från Kockutbildningen via gourmetrestaurangen Trappaner, Slottsträdgårdens kafé och Kockeriet till dagens arbete som folkkär TV-personlighet och krögare – ständigt på jakt efter nya utmaningar.

I ryggen har han 30 år som kock och har gjort en inspirerande entreprenörsresa. Tareq har skrivit flertalet kokböcker och brinner för hållbarhet, cirkulärt tänk och odlar sina egna grönsaker. Tareq har jobbat med flertalet tv-program bland annat ”Tareq Taylor’s Nordic Cookery” som sänts i över hundra länder. Vi har senast sett honom i Trädgårdstider, Stjärnorna på slottet, Masked Singer och Drömlandet. 2017 vann Tareq tv-programmet Kockarnas kamp.

Sandra Mobaraki

”BYGGSANDRA””ByggSandra” –
 En föreläsning som handlar om utveckling och inkludering. Hur tar man plats i mansdominerade branscher, hur utvecklar man företaget och de anställda samtidigt som man hänger med i denna föränderliga värld? Sandra kommer att dela med sig av sin resa som bygginspiratör, sitt entreprenörskap och hur hon kommit dit hon är idag.

Sandra föreläser på ett inspirerande samt inkluderande sätt och ger många tankeställare om vad som är viktigt att tänka på i dagens samhälle.Sandra har jobbat inom byggbranschen sedan hon var 19 år och slog igenom på Instagram med kontot ”Bygg-Sandra” och blev därigenom Sveriges första Bygginspiratör.
Hon är entreprenör och en förkämpe för jämställdhets- och hållbarhetsfrågor och vill inspirera branschen till utveckling. Sist men inte minst vill hon inspirera människor till personlig utveckling.

Charbel Gabro

”Jalla – Integrera flera”


Jalla – Integrera flera!
 Charbel delar med sig av hur det är att komma från en tung uppväxt i utanförskap bland kulturkrockar, där drömmar och mål inte är i sikte, till att ändra tanke- och beteendemönster och finna motivation. Han har en unik förmåga att beröra genom sin starka, personliga historia och sin karisma. Charbél skyggar inte för att ta upp svåra frågor och han kommer ge oss rejäla tankeställare denna dag.

Charbel är en inspirationsföreläsare och livscoach med lång erfarenhet av socialt arbete. Nu är han den förebild han själv hade behövt när han var ung. Han reser landet runt med en hand, ett lyssnande öra och föreläsningar som har inspirerat och berört många – både ungdomar och vuxna. Som Charbel Gabro själv uttrycker det: “det krävs väldigt lite för att beröra en människa väldigt mycket”.

Stefan Odelberg

Moderator för dagen

Stefan Odelberg har jobbat i mer än 15 år i underhållningsbranschen och är kanske Sveriges leveranssäkraste magiker och artist som vågar att ta ut gränserna.

Stefan började sin karriär på Cabaret Lorensberg i Göteborg innan han fick göra sin egen kritikerrosade föreställning ”It’s Magic” på Slagthuset i Malmö. Därefter har han hunnit medverka i flertalet TV-produktioner och deltagit i program såsom Diggiloo, Rhapsody in Rock och Dobidoo och firat Kronprinsessan på Öland samt tills nyligen varit en omtyckt programledare på Binglotto.

Stefan Odelberg

Moderator för dagen

Boka dig till föreläsningen redan idag!

Du väljer föreläsningstillfälle genom att du klickar på knappen nedan & därefter väljer ort.

Göteborg

002-calendar-1 22 maj 2024, kl.11:30- ca 17:00

Stockholm

002-calendar-1 29 maj 2024, kl.11:30- ca 17:00
Pris: 3 195 kr/person ex moms.

I priset ingår konferenslunch och After conference (mingel, enklare förtäring samt dryck). OBS! Önskas After conference måste detta anmälas i anmälan även om det ingår i priset. Detta för att minska ”matsvinn”

Observera!

Anmälan är bindande, det går dock att överlåta din plats till en kollega eller dylikt vid eventuell sjukdom eller annat förhinder.

Ungefärliga tider för dagen:

  • kl.11:30 Registrering & Lunch
  • kl.12:15 Moderatorn presenterar dagen
  • kl.12:20 Föreläsning 1
  • Frågestund och kort bensträckare
  • kl.13:40 Föreläsning 2
  • kl.14:50 Fikapaus
  • kl.15:20 Föreläsning 3
  • kl.16:30 Avslutning med bl.a. tävling och After Conference mingel