Revolutionera din syn på sälj! – Upptäck kraften i kundrelationer

Varför har sälj och säljare så ofta ett dåligt rykte? Telefonen ringer, och du suckar för att det är ännu en irriterande säljare som stör dig… Men om vi säger att vi alla är säljare på ett eller annat sätt, oavsett våra jobbtitlar? Försäljning är livsnerven i varje organisation, vare sig du är en dedikerad säljare, marknadsförare eller kommunikatör. Försäljning skapar möten, främjar kommunikation och tillför ett långsiktigt värde till våra organisationer.

Så, hur kan vi ändra bilden av säljare som bara är irriterande?

Hasse Olsson är en säljcoach med många års erfarenhet som har skapat succé genom att utmana konventioner och sprida sitt budskap: Sälj är roligt

Hasse ger oss värdefulla insikter som vänder upp och ner på den gamla tråkiga synen på sälj. Han ger oss verktyg för framgång inom försäljning och egentligen alla områden. Vi strävar inte efter nöjda kunder; vi strävar efter EXSTATISKA kunder som, tack vare vår insats, bygger hållbara kundrelationer som är en vinst för båda parter.

Våra kunder är inte bara kunder; de kan bli våra bästa ambassadörer om vi gör vårt arbete rätt som säljare.

Denna workshop är mer än en föreläsning; den är en interaktiv upplevelse som provocerar, utmanar och verkligen träffar mitt i prick. Hasse Olsson är känd för sin höga igenkänningsfaktor, humor, energi och praktiska råd. Hans leveransstil är precis som han själv: rak på sak och full av entusiasm.

Välkomna till en säljworkshop som inte bara sticker ut, utan också gör dig till en skarpare säljare och en expert på kundvård!

 

Om föreläsaren:

Hasse Olsson är en inspirerande och okonventionell föreläsare som inte drar sig för att säga som det är. Han delar med sig av sina personliga erfarenheter och insikter i en rasande takt som berör och engagerar sin publik. Hasse är en säljcoach med många års erfarenhet. Han vänder upp och ner på gamla sanningar, och visar på modernt och nyskapande sätt att se på kunder och på oss själva.

Datum;
Stockholm 18 april kl.13.00-16.00

Digital föreläsning 18 April kl.13.00-16.00, länk skickas på mailen samma dag

Varmt välkomna att boka dig och dina kollegor till vårens säljworkshop!

Boka dig till föreläsningen redan idag!

 

Stockholm

002-calendar-1 18 april

Digital föreläsning

002-calendar-1 18 April
Pris: 995kr/person ex moms

Fika* ingår i priset.
*Fikat består av kaffe, te och frukt samt/eller enklare tilltugg som varierar beroende på ort och konferenslokal.

 

Observera!

Anmälan är bindande, det går dock att överlåta din plats till en kollega eller dylikt vid eventuell sjukdom eller annat förhinder.

White_shape_2