Att leda utan att vara chef!

– Skapa ett tydligt ledarskap från grunden

Under dessa två lärorika och inspirerande dagar fokuserar vi på ledarskapets grunder, kommunikation, gruppdynamik samt hur du får ditt team att vilja gå åt samma håll som du. Du får även lära dig hur du förankrar din roll och gör den tydlig för alla.
Du får verktygen som krävs för att jobba fram motivation, hantera olika personlighetstyper, situationsanpassa ditt ledarskap, coacha, ge feedback, hantera konflikter och delegera.

Att leda utan att vara chef är en tvådagars grundutbildning i ledarskap. Detta är kursen för dig som leder andra utan att formellt ha titeln ”chef”. Många har just denna typ av yrkesroll, om inte hela tiden så åtminstone periodvis & få saker utmanar så mycket som ansvaret att leda kollegor utan att ha ett formellt chefskap att stödja sig mot. Dina kollegors vilja att lyssna på dig är helt avgörande för din och gruppens framgång, och det ställs mycket höga krav på dig och din insats för att få det informella ledarskapet att lyckas.

Innan kursstart genomför vi alltid en förstudie för att du skall få svar på just dina frågor & funderingar. På så sätt kan du vara med och påverka
utbildningens innehåll. ”Att leda andra utan att vara chef” fokuserar på att du som deltagare ska utveckla din ledarpotential, det som har gjort att du redan blivit en ledare. Vi utvecklar ledarskap snarare än chefskap.

Våren 2020

Var och när: Göteborg 24-25 mars 2020, kl. 09.00-16.00
Lokal: Centralt beläget

Var och när: Stockholm 21-22 april 2020, kl. 09.00-16.00
Lokal: Centralt beläget

Investering:
8 990:- Boka tidigt pris (senast 1 månad innan kursstart)
9 990:- Ordinarie pris

OBS! Boka tidigt priset gäller 1 månad innan kursen och endast om du skriver in koden “boka tidigt” i din anmälan.

Förmiddagsfika, lunch samt eftermiddagsfika ingår. Övernattning ingår ej.
Denna kurs skräddarsys utefter er deltagares behov och därför skickas en förstudie ut till alla deltagare för att deltagarna skall få ut det dem vill med kursen.