Denna kurs är för dig som nyligen fått en säljande roll och vill öka försäljningsresultatet + få supernöjda kunder!

Vi går igenom vad det är som gör att människor vill köpa och vad man som säljare bör känna till för att skapa en god förstående dialog. Vad driver och motiverar människor att ta beslut? I kursen hanterar vi även på vilka sätt man skapar god sinnesstämning, nyfikenhet samt att professionellt hantera motargument utan att själv hamna i onödigt försvar.

En viktig sak som alltför många glömmer av bland säljare är att först göra en gedigen behovsanalys tillsammans med kund på ett stimulerande och enkelt sätt innan man talar om produkten eller tjänsten. Här får du verktygen hur behovsanalysen bör gå till för att skapa de bästa möjligheterna till en lyckad försäljning. Vi går även in på vilka effektfulla sätt man kan ladda sig mentalt och hur det mentala styr både oss och andra mer än vad vi tror.

I denna kurs går vi även igenom en säljares viktigaste verktyg, telefonen. Hur förbereder man sig och lägger upp ett samtal på bästa sätt? Helt enkelt verktygen för att på ett framgångsrikt sätt sticka ut och på ett effektivt samtal få till en mötesbokning i ett stressat samhälle där ingen har tid?

Alltför många försäljningar krånglas till, vi ser över enkelhet och ändock alltid ha ett vinn-vinn i att tillsammans med kund genomföra affärsavslut som känns rätt för kund. Programmet syftar till att skapa affärer idag och att skapa långsiktiga bra kundrelationer för merförsäljning.

I kursen talar vi även om vikten av välmående för att orka prestera och ge kunder rätt service utöver det vanliga.

Innehållspunkter;
– Grunderna för att lyckas inom försäljning
– Behovsanalysen Tillsammans med kunden
– Hur man skapar en Win-Win affär och får långsiktiga kundrelationer
– Mental laddning och hur man blir uthållig
– Att boka in kundmöten via telefon, effektfulla verktyg och förhållningssätt
– Hur man vänder motargument utan försvarsställning
– CX-management – hur man skapar en exceptionell kundupplevelse!

Detta är första steget i Säljprogrammet ”De rätta grunderna för blivande stjärnsäljare”. Kursen är möjlig att bygga på med flera delar samt fördjupning i programmet för dig som ständigt vill bli en bättre säljare och affärskommunikation. 

 

Kursledare: Peter Höckert

Om kursledaren:

Peter Höckert har jobbat med sälj i praktiken närmare 40 år och jobbar med ständig vidareutveckling. Utbildningar inom Sälj och Affärskommunikation har Peter genomfört för företag i Sverige och Finland sedan början av -90 talet. 1990 startade han sitt egna företag, som han fortfarande driver. Förutom föreläsare, utbildare är Peter Höckert även certifierad ledar-/ affärscoach sedan flera år. Peter är en mycket målinriktad person och lägger även stor vikt vid att utbildningar och vidareutveckling ska vara roligt och stimulerande.

Välkommen till en utbildning som ger dig verktyg och ett tänk som ger dig kraftfulla förutsättningar att bli den stjärnsäljare DU väljer att bli!

 

Detta ingår i alla våra kurser:

  • Vi genomför en förstudie för att du ska få svar på just dina frågor
  • Förmiddagsfika, lunch och eftermiddagsfika
  • Utvärdering och uppföljning av resultat
  • Kursdokumentation
  • Kursintyg

Datum 2024
Vi sätter upp tillfällen på förfrågan mejla oss för mer information (gabrielle.sjostrand@hexanova.se)

Tid: Ca 09:00-16:00

Stockholm

002-calendar-1 23 november
Pris: 6490 kr ex moms

Tider: kl.09.00-16.00

White_shape_2