031-733 33 30 info@lfl.se

Lena Skogholm

Lena Skogholm är författare till succéboken Bemötandekoden – Konsten att förstå sig på människor och få ett bättre (arbets)liv som seglade upp på topplistor så snart den släpptes hösten 2016.

Lena är en mycket efterfrågad föreläsare inom ämnen som social arbetsmiljö, bemötande, kommunikation, ledarskap och svåra samtal. Hon är beteendevetare, en av få som specialiserat sig på hur vi kan ha nytta av hjärnforskning i vardagen på ett mycket konkret sätt.

 

Om Lena

Lena har mångårig erfarenhet av att koppla samman hjärnforskning och psykologi med praktiska verktyg för att få bästa resultat i vardagen. Det blir till en guide för det mänskliga samspelet som vi har nytta av både på jobbet och hemma. ”Kombinationen av hjärnforskningen och handfasta verktyg gör att föreläsningen direkt blir till stor nytta i vardagen. Lena Skogholm är en färgstark och lysande föreläsare” säger Hans Torin CEO Combitech AB

Ju mer du vet om människor desto enklare att vara proffsig menar Lena. Och hon fyller på med massor av kunskaper om oss människor genom ny hjärnforskning som ger många aha- upplevelser och tips på hur vi kan göra i vardagen.

Lena föreläser även i Neuroledarskap – en ledarskapsföreläsning som handlar om att leda utifrån hjärnans förutsättningar för att skapa både mer arbetsglädje och bättre resultat. ”Den bästa ledarskapsutbildning jag gått” säger Elisabet Farving, chef SVT. Marianne Hellström, chef i Stockholm stad säger så här: ”Neuroledarskap har lett till bättre resultat i medarbetarenkäten. Hjärnforskningen har på ett utomordentligt sätt lyfts fram i direkt i relation till det vi har stått inför i vardagen.”

Lenas gedigna erfarenheter från verksamhetsutveckling, som examinator i Nordens största kvalitetsutmärkelse, pedagog och strateg och med erfarenheter från TV och teater gör att hon har en rik källa att ösa ur. Hon delar med sig av de bästa tipsen och presenterar dem på ett pedagogiskt och roligt sätt som gör att budskapet fastnar.

 
 

Bakgrund

 • Beteendevetare
 • Pedagog
 • Specialinriktning – hur vi kan ha nytta av
  hjärnforskning i vardagen på ett mycket konkret sätt
 

Föreläser om

 • Arbetsmiljö
 • Bemötande
 • Kommunikation
 • Ledarskap
 • Stresshantering
 • Svåra samtal

”Lenas förmåga att kombinera vardagssituationer med information om hur vi människor fungerar gör att alla både kan känna igen sig och lära sig helt nya saker. Jag kan varmt rekommendera Lena till alla som ska hantera möten med människor i sin vardag!”

Ann-Sofi Forsmark

Avdelningschef, Stockholms stadsarkiv

Vill du boka eller skicka en intresseanmälan?

För att boka Lena Skogholm och/eller få mer information, fyll i intresseanmälan nedan eller ring 031-733 33 30 / 08-796 60 30