Fredrik Berling

Fredrik Berlig är välkänd för de flesta som programledare på SVT (Hjärnkontoret, Lilla Sportspegeln och Vasaloppet). Han var med och startade Hjärnkontoret och jobbar nu även bakom kameran, exempelvis som redaktör för programmet Duellen.

Han är även under ett flertal år arbetat som moderator och konferencier och är känd för sin nyfikenhet och lättsamma ton. Fredrik tycker om att träffa människor i verkliga livet och är därför också erkänt bra att hantera och interagera med en livepublik. Han gillar dialogformen, har lätt att få både på de på scen och de i publiken att känna sig välkomna. Han är snabb i tanken, håller alltid budskapet i fokus och kan vägleda publiken genom svåra budskap och diskussioner.

Fredrik arbetar även med mediaträning och då framför allt som talarcoach. Han hjälper chefer i konsten att tala inför publik, känna lugn och trygghet i att stå på scen men även hur man hanterar ett större mediauppbåd. Han har även arbetat och hjälpt andra programledare, ledningspersonal och idrottare. Givetvis kan han föreläsa inför publik gällande dessa kunskaper – ofta med humor, anekdoter och mycket skratt.

Fredrik har bott och studerat utomlands (behärskar engelska flytande) och har haft flera internationella uppdrag och har även en teaterbakgrund som gör att han passar för många olika uppdrag och inte bara i normala konferenciersammanhang.

Fredrik Berling var nominerad till Årets talare 2016 – Moderator.

Bakgrund

  • Programledare
  • Redaktör
  • Konferencier

Föreläser/bokas som

  • Moderator
  • Föreläsare
  • Konferencier
  • Medieträning

Vill du boka eller skicka en intresseanmälan?

För att boka Fredrik Berling och/eller få mer information, fyll i intresseanmälan nedan eller ring 031-733 33 30 / 08-796 60 30