Anders Jansson

Anders Jansson är en känd komiker och skådespelare och har gjort sig ett namn med r sina humorprogram på TV och radio. Jansson har även varit med i flera svenska filmer och TV-serier, samt skrivit och spelat i flera humorshower och teaterföreställningar. Han har vunnit flera priser för sitt arbete inom underhållningsbranschen och är omtyckt för sin skarpa och samhällskritiska humor.

Anders+jansson+1 Foto+morgan+norman Small

Skicka kostnadsfri förfrågan till Anders Jansson

Bakgrund:

Anders Jansson började sin komikerkarriär som lundaspexare och utbildade sig under studieåren till socionom. Han insåg dock snart att underhållning och komik föll mer i hans smak och satsade istället helhjärtat på det. Idag är Anders Jansson en av våra största komiker och han har lett stora TV-program såsom Melodifestivalen och haft egna populära program som Hipp Hipp!

Föreläser om:

Motivation
Underhållning
Organisation

Boka Anders Jansson föreläsning

Anders började sin karriär som komiker tillsammans med Johan Wester, när de båda var aktiva som lundaspexare och skrev flera nya spex och karnevaler. De två bildade också humorgruppen Vulkteatern 1996 och hade stor framgång i Lund med flera uppsättningar. En annan gemensam satsning mellan Anders och Johan Wester var humorshowerna 500 och Köp mjölk. Skriv bok, där de båda bidrog med skrattretande och underhållande inslag. Med sin humoristiska talang och kreativa förmåga har Anders fortsatt att skapa underhållning och sprida glädje till en bred publik, både på scen och i andra sammanhang. Boka en Anders Jansson föreläsning idag.

Kostnadsfri förfrågan
Beige shape 2