Ann Westin

I över 25 år har Ann Westin underhållit och förtrollat publik över hela Sverige med sitt unika bildspråk och häftiga attityd. Hon tar scenen som en tornado och lockar verkligen alla med på sin resa, vare sig det handlar om skrattretande berättelser från vården, funderingar om djur och natur eller fantasier om resan till Mars.

 

Foto: Robert Eldrim

Ann Westin

Skicka kostnadsfri förfrågan till Ann Westin

Bakgrund:

Ann Westin har varit med i flera TV-program, inklusive ”Trevlig helg” på SVT under 2021 och säsong 2 av samma program på SVT under 2022. Hon medverkade också i ”Seniorsurfarna” på SVT under våren 2022.

Föreläser om:

  • Humor
  • Konferencier
  • Dramatiska händelser som färgat hennes liv

Boka Ann Westin föreläsning

Få en unik inblick i Ann Westins inspirerande livsresa – från undersköterska till en av Sveriges mest älskade komiker. Trots utmaningar som två hjärnblödningar och en skilsmässa har Ann kämpat sig upp och omdefinierat sitt liv. I hennes föreläsning delar hon ärligt med sig av personliga erfarenheter, vilket skapar en stark igenkänningsfaktor och ger en omtumlande upplevelse.

Med sin karaktäristiska humor och skarpa iakttagelseförmåga fångar Ann Westin sin publik från första stund. Som konferencier skapar hon en inkluderande och underhållande atmosfär där varje individ känner sig värderad och engagerad.

Kostnadsfri förfrågan
Beige shape 2