031-733 33 30 info@lfl.se

Christer Olsson

Christer Olsson är fiskarsonen från Öckerö som gjorde sunt förnuft till sin affärsidé. Christer är i dag en av Nordens mest eftertraktade föreläsare, med fokus på samspelet mellan organisationens strukturella och kulturella dimensioner.

 

Om Christer

Christer har en unik förmåga att sätta fingret på det vardagliga samspelet mellan människor, på ett sätt som inspirerar, manar till eftertanke, och inte minst till handling.

Han är dessutom en talare och föredragshållare utav Guds nåde. Vill du få hela organisationen på fötter finns det knappast någon som gör det bättre än Christer Olsson, Öckerö, Sverige.

Utöver föreläsningar arbetar Christer som coach och inspiratör för ledare och ledningsgrupper för några av landets största företag.

I Lära för Livets regi håller Christer öppna föreläsningar och kurser om företagskultur och personligt ledarskap.

Se vår intervju med Christer Olsson, där han berättar om vår öppna föreläsning Arbetsglädje! Må och prestera bättre – på samma gång!

Hösten 2018 lanserar Lära för Livet och Christer Olsson en nyutvecklad öppen föreläsning ”Tillsammansprojektet – nyttan att vara omgiven av olikheter” som kommer till ett flertal orter runt om i Sverige.

Bakgrund

Ingenjör, ekonom, beteendevetare. Författare till ”Vart är du på väg – och vill du dit?” som sålts i över 50 000 ex samt ”Du läcker vad du tänker”. Christers senaste bok ”Du lever så länge du lär” lanserades i januari 2017 och är redan en stor succè!

Föreläser om

 • Arbetsglädje
 • Medarbetarskap
 • Ledarskap
 • Kommunikation
 • Förändringsarbete
 • Företagskultur
 • Affärsmannaskap
 • Motivation & Inspiration

Se och lyssna på föreläsaren

Vill du boka eller skicka en intresseanmälan?

För att boka Christer Olsson och/eller få mer information, fyll i intresseanmälan nedan eller ring 031-733 33 30 / 08-796 60 30

  Christer är författare till succéböckerna, Vart är du på väg – och vill du dit?, Du läcker vad du tänker samt hans senaste bok Du lever så länge du lär, Gå från veta till Göra.
  Böckerna köper du här