David JP Phillips

David JP Phillips är en internationellt erkänd föreläsare, författare och coach inom modern presentationsteknik, kroppsspråk och kommunikation. Hans träning och material baseras på neurovetenskap och biologi vilket gör att hans föreläsningar, workshops och utbildningar blir väldigt praktiska och motiverande.

Screenshot 2022 10 20 10.55.42 Am

Skicka kostnadsfri förfrågan till David JP Phillips

Bakgrund:

David har under 7 år studerat tusentals talare, både amatörer och professionella sådana, för att i detalj identifiera varje enskild teknik en presentatör kan använda för att nå fram med sitt budskap. På det sättet har han plockat ut lärdomar, tips och insikter som han i sina föreläsningar delar med sig av. Med sin kunskap och passion inom ämnet har han blivit en frontfigur i konsten att göra presentationer på spännande och medryckande sätt. Boken ”How to avoid Death by PowerPoint” har sålts till 30 länder och är helt banbrytande i sitt budskap. 

Föreläser om:

  • Ledarskap
  • Kommunikation
  • Förändringsarbete
  • Självledarskap
  • Motivation
  • Coachande ledarskap
  • Mål & Målsättning

Om David JP Phillips:

Davids fascination och passion för modern kommunikation inleddes då han redan som 16-åring genom ett våghalsigt inköp av en EEG från USA började studera hur hjärnan reagerade på olika typer av kommunikationsstimulanser. Han coachar idag politiska ledare och företagsledare världen över för avgörande framträdanden där miljoner och ibland även miljarder står på spel. Han har mer än 10 års erfarenhet av föreläsningar, varav de sista fyra som global föreläsare. Hans genombrott skedde genom föreläsningen ”How To Avoid Death By PowerPoint” som har TV-sänts i Norden vid tre tillfällen och spelats in på TEDx med en kvarts miljon visningar.

Kostnadsfri förfrågan
Beige shape 2