Ebba Von Sydow

Ebba von Sydow, en av Sveriges mest eftersökta talare inom trender och mode, är även medförfattare till boken ”Säker Stil” och värd för den populära podcasten med samma namn. Hon är en inspirerande förebild och visar hur ambition, hårt arbete och målmedvetenhet kan ta en långt.

 

Fotograf: Beata Holmgren

Ebba Von

Skicka kostnadsfri förfrågan till Ebba Von Sydow

Bakgrund:

Ebba von Sydow är grundare av Ebba von Sydow Jewelry, där hon skapar exklusiva, handgjorda smycken med unika signaturdesigner. Hon är även grundare av sportmodemärket Ebba Sports Club och medgrundare av den digitala modeplattformen Säker Stil, tillsammans med Emilia de Poret.

Föreläser om:

  • Drivkraft
  • Trender
  • Omvärldsanalys
  • Livsstil och mode
  • Konferencier
  • Karriär
  • Framtidstrender

Boka Ebba Von Sydow föreläsning

Ebba von Sydow, den framstående journalisten, programledaren och föreläsaren, har gjort en imponerande resa inom media och etablerat ett starkt personligt varumärke. Med höga ambitioner och målmedvetet arbete inspirerar hon många kvinnor och delar med sig av sina insikter om att bygga ett framgångsrikt personligt varumärke. Som en av Sveriges mest efterfrågade föreläsare inom trender och mode, har Ebba även skrivit den uppskattade boken ”Säker Stil” tillsammans med Emilia de Poret och driver den populära podden med samma namn.

Hon är känd för sin pålästa, inspirerande och underhållande stil, vilket gör henne till en utmärkt val som både föreläsare och moderator. Med erfarenhet från olika ledarroller inom media och en gedigen bakgrund som programledare för TV-program som Gokväll och Nyhetsmorgon på TV4, samt som chefredaktör för ledande tidskrifter som Veckorevyn, är Ebba en mångsidig och kompetent talare och moderator.

Kostnadsfri förfrågan
Beige shape 2