Emma Knyckare

Emma Knyckare är en populär radioprofil som har varit programledare för Morgonpasset i P3, Tankesmedjan och Musikhjälpen. Hon är känd för att ha en skarp humor och vara engagerad i jämställdhetsfrågor. På Emma Knyckares föreläsning bjuder hon på humoristiska erfarenheter och ger konkreta tips för att skapa en jämställd arbetsplats. Boka henne för en inspirerande och underhållande föreläsning.

Emma Knyckare

Skicka kostnadsfri förfrågan till Emma Knyckare

Bakgrund:

Emma Knyckare har gjort en mängd radioprogram och medverkat som programledare även i TV. Med diverse program i både P3 och P1 är hon en välkänd profil inom humor- och underhållningsbranschen i Sverige. Hon är även krönikör och skribent för flertalet tidningar såsom Faktum och Hemlösas tidning i Malmö och Göteborg och hon är väl insatt i frågor om utsatthet och jämställdhet.

Föreläser om:

  • Jämställdhet
  • Manligt och kvinnligt
  • Feminism
  • #Metoo
  • Könsroller
  • Föräldraskap
  • Attityd och värderingar

Boka Emma Knyckare

föreläsning x

:

Emma Knyckare är en välkänd radioprofil och programledare som har gjort sig hörd i flera av Sveriges Radio’s mest populära program, inklusive Morgonpasset och Tankesmedjan. År 2013 tog hon steget in i tv-världen som programledare för Musikhjälpen i SVT, vilket sedan ledde till hennes eget radioprogram Knyckare i P3. Emma är också en driven satiriker och älskar att spegla samhället och dess utmaningar. Emma är också engagerad i frågor om utsatthet och jämställdhet. Hon har skrivit för tidningen Faktum och har även lett Faktumgalan i samarbete med Klara Zimmergren. Tillsammans med komikerkollegan Josefin Johansson har hon grundat HUMORKOLLO, som är en plattform som syftar till att locka fler tjejer till standup-scenen. Emma Knyckare gjorde sig även känd för att ha grundat Statement Festival 2018, en mansfri festival som fokuserar på kvinnors otrygghet.
Sedan 2020 har podcasten Flashback Forever gjort succé som Emma tillsammans med två kollegor producerar. Hon är en mångsidig och engagerad personlighet som fortsätter att utmana och förändra samhället med sitt arbete och engagemang. I Emma Knyckares föreläsning ger hon dig konkreta exempel och praktiska råd om hur du kan skapa en arbetsplats som är öppen för mångfald och där alla känner sig välkomna och sedda. Boka henne som föreläsare och få en underhållande och tankeväckande upplevelse som kommer att ge dig och dina kollegor verktyg för att skapa en mer jämställd arbetsplats.

Kostnadsfri förfrågan
Beige shape 2