Fredrik Berling

För många svenskar är Fredrik Berling välkänd för sitt arbete på TV. Han har varit värd för hundratals timmars direktsändning i kategorier som sport, vetenskap och barnprogram. Han är också värd för radioprogram och podcaster. Dessutom arbetar han som facilitator och moderator både live på scen och under streamade evenemang. Fredrik fungerar ofta som ämnesexpert inom denna bransch och många efterfrågar professionell coachning från honom.

Fredrik 2024

Skicka kostnadsfri förfrågan till Fredrik Berling

Bakgrund:

Programledare
Facilitator

Föreläser om:

Kommunikation
Talarträning
Retorik

Boka Fredrik Berling

Moderator – alltid med budskapet i fokus
Fredrik jobbar med nyfikenhet, värme och humor. Han skapar en bekväm miljö för dem på scenen för att de ska prestera sitt bästa. Tack vare sina många år i branschen kan han bekvämt moderera alla evenemang, inklusive live, på TV eller i digitalt format, och är expert på att engagera en publik av alla storlekar. Fredrik är expert på att framgångsrikt moderera och entusiasmera en publik genom workshops och ibland långa sessioner för att se till att budskapet verkligen landar hos alla.

Kommunikationscoach – Hur man levererar ett meddelande
Genom åren har Fredrik hjälpt vd:ar, huvudtalare, programledare, idrottare och andra att utveckla sina färdigheter på scen och framför kamera. Han coachar både individer och grupper, oavsett deras tidigare erfarenhet. Några av ämnena inkluderar hur man är lugn och säker på scen, värd för ett streamat evenemang, digital kommunikation och hur man får en publik att både lyssna och tillgodogöra sig ditt budskap.

Producent – all kommunikation räknas
Som producent hjälper Fredrik dig genom hela processen eller produktionen och tar ansvar för alla nödvändiga komponenter. Hur man skapar en lyckad konferens, hur man skriver manus som engagerar en publik, vilket format och metod som är mest effektiv för en specifik situation och vilket innehåll som ska kommuniceras är några av de områden Fredrik kommer att hantera som din producent.

 

Kostnadsfri förfrågan
Beige shape 2