Henrik Schyffert

Det råder ingen tvekan om att Henrik Schyffert har spelat en central roll i underhållnings-Sverige de senaste tre decennierna. Med såväl film, radio och TV-program har han haft ett finger med i de flesta humorprogram i landet. På Henrik Schyfferts föreläsning delar han med sig av sin erfarenhet och visar på sätt att snabbt öka kreativiteten hos både dig själv och dina kollegor.

Henrik Schyffert

Skicka kostnadsfri förfrågan till Henrik Schyffert

Bakgrund:

I manegen med Glenn Killing, Hassan, Nilecity 105,6, Fyra nyanser av brunt, Parlamentet, Melodifestivalen, Roast på Berns, utmärkelsen Årets manliga komiker 2007 samt regissör för Guldbaggevinnaren Spring Uje, spring… Listan kan göras lång med succéframgångar för Henrik Schyffert. Med yrkestitlar som manusförfattare, film- och radioproducent, skådespelare, regissör och ståuppkomiker är han en mångfacetterad föreläsare med spännande erfarenheter som han gärna delar med sig av.

Föreläser om:

  • Teamwork: ”En briljant idé kläcks inte av ett ensamt geni”
  • Kreativitet och vikten av att ständigt förnya sig själv: ”Utmaningen som komiker är att man bara kan säga ett skämt en gång”.
  • Konsten att inse att man kan förändra

Boka Henrik Schyffert föreläsning:

Arbetsplatsen är en viktig del av människors liv, där man tillbringar en stor del av sin tid och utvecklar både färdigheter och kunskaper. Men hur gör man för att skapa en arbetsplats där personlig och professionell utveckling kan spira och där alla får vara delaktiga och känna sig respekterade och uppskattade? I Henrik Schyfferts föreläsningar ger han er verktyg som kan främja både arbetsklimatet och samhörigheten kollegor emellan. Han använder sin rättframma humor och sina erfarenheter från många år som komiker och programledare för att ge publiken verktyg och tekniker som de kan använda i sitt dagliga arbete. Under föreläsningen delar Henrik med sig av sina historier från scenen, som involverar många av Sveriges mest kända komiker. Dessa historier garanterar en rolig och underhållande kväll, men de innehåller också viktiga budskap om grupparbete och samarbete. Genom föreläsningen får publiken en djupare förståelse för vikten av kreativitet och samarbete i en arbetsgrupp och lär sig hur man kan få ut det mesta av sitt samarbete med andra människor.

Söker ni någon som blandar humor, allvar och inspirerande lärdomar? Boka en föreläsning med Henrik Schyffert för en oförglömlig upplevelse som kombinerar både utbildning och underhållning.

Kostnadsfri förfrågan
Beige shape 2