Jana Söderberg

Jana Söderbergs expertis ligger inom neuroledarskap, neurokommunikation och personlig hållbarhet, alla högaktuella ämnen idag. Hon delar insikter om att få tankar och hjärnan att samarbeta samt om långsiktig hjärnvård för att främja både personlig och professionell utveckling.

Jana

Skicka kostnadsfri förfrågan till Jana Söderberg

Bakgrund:

Med flera framstående böcker i bagaget, såsom ”Sluta jämföra dig med andra – våga vara dig själv”, ”Våga vara – visa barn vägen till bättre självkänsla” och ”Vad jag säger och vad du hör – om konsten att mötas”, är Jana inte bara en föreläsare utan även en erfaren samtalsterapeut, kommunikationstränare och coach. Hennes unika bakgrund, från det forna Östtyskland till en karriär som psykoterapeut, civilekonom och idrottare i flera länder inklusive Sverige, Tyskland och USA, ger henne en djupgående förståelse för personlig utveckling.

Föreläser om:

  • Kommunikation
  • Ledarskap
  • Hälsa/ välbefinnande
  • Motivation / Inspiration
  • Neuroledarskap
  • Neurokommunikation

Boka Jana Söderberg föreläsning

Jana Söderberg tar dig med på en resa mot personlig utveckling, med fokus på neuroledarskap, neurokommunikation och personlig hållbarhet. Hennes föreläsningar och kurser är en kraftkälla av inspiration och konkreta verktyg som du direkt kan applicera i ditt dagliga liv. Anpassningsbara för olika verksamheter och målgrupper, Jana har levererat sina uppskattade program till näringslivet, idrottsvärlden, kommuner och skolor.

Vad är egentligen personlig hållbarhet? Jana Söderbergs föreläsningar går rakt på sak och utforskar detta begrepp. Hon belyser vikten av att hitta balans i en värld där takten är hög och delar insikter om självkänsla, effektiv kommunikation och neuroledarskap – konsten att leda sig själv och andra med hänsyn till hjärnans dynamik. Hos Jana hittar du inte bara inspiration utan även konkreta verktyg för att skapa en hållbar och framgångsrik framtid.

Kostnadsfri förfrågan
Beige shape 2