Kelly Odell

Upptäck Kellys inspirerande föreläsning där han omvandlar ledarskapsteori till levande praktik genom sina egna erfarenheter. Utforska hans Tio Budord för Ledare och få konkreta tips och inspiration för att utveckla ditt ledarskap till nya höjder.

Kelly Odell 1418

Skicka kostnadsfri förfrågan till Kelly Odell

Bakgrund:

Kelly Odell är alltifrån föredragshållare och författare till strategikonsult samt ledarskapscoach.  I en av hans mest säljande bok ” Förändringshandboken”, berättas det om  hur man permanent förändrar beteenden för att förverkliga en vision. Kelly delar med sig av en modell i fyra faser – insikt, analys, planering och implementering – och guider läsaren genom processen.

Föreläser om:

Ledarskap
Arbetsglädje
Kommunikation
Grupputveckling
Förändringsledning
Förändringsarbete
Interkuturell kommunikation
Affärsmanaskap

Boka Kelly Odell föreläsning

Upptäck Kelly Odell, en expert inom förändringsledarskap med en imponerande bakgrund inom globala organisationer. Med omfattande erfarenhet från ledande befattningar som Sverigechef och Senior Vice President inom Telia Sonera, samt försäljningsdirektör för Volvo Personbilar i Sverige, har Kelly djupa insikter att dela med sig av. Hans föreläsningar och ämnen, inklusive ledarskapets tio budord, förändringshantering och coachning, lovar att inspirera och driva framgång i affärsvärlden. Med Kelly får du inte bara kunskap, utan även verktygen för att göra förändring till din styrka och förhandla med framgång, samtidigt som du respekterar mångfalden och kulturella skillnader i affärslivet.

Recensioner:

”Han var jättebra. Vi är mycket nöjda. Han tog in våra budskap och gjorde sina vinklingar på det. Kanonbra!”

”Vi var väldigt nöjda med Kellys förläsning. Den var både underhållande och tänkvärd och jag tror att våra nya medarbetare kunde ta till sig både ett och ett annat.”

”Hade höga förväntningar och de införlivades, proffsigt och relevant innehåll”

Kostnadsfri förfrågan
Beige shape 2