Klara Zimmergren

Klara Zimmergren är känd som en mångsidig komiker, skådespelare och populär programledare för SVT och SR. Hon har skapat banbrytande serier som Mia och Klara och Djursjukhuset, som fortsätter att älskas av tittare och lyssnare. Klara Zimmergrens närvaro sträcker sig även till radio, där hon frekvent hörs i program som Känsligt Läge och Karlavagnen.

Klara

Skicka kostnadsfri förfrågan till Klara Zimmergren

Bakgrund:

Klara är inte bara en humoristisk konferencier och moderator, utan även en inspirerande talare som utforskar livets glädjeämnen och djupare teman som Uppdrag 50 år och Vad händer om barnet inte kommer. Hennes föreläsningar, som kombinerar skratt med eftertanke, engagerar och inspirerar en bred publik och hennes mångsidiga erfarenhet från TV och radio gör henne till en mycket eftertraktad underhållare.

Föreläser om:

  • Humor
  • Engagemang
  • Inspiration
  • Erfarenheter

Boka Klara Zimmergren föreläsning

Klara Zimmergren är en hyllad komiker, skådespelare och programledare för SVT och SR, mest känd för sin framgångsrika serie ”Mia och Klara”. Med sin förmåga att skildra både djupaste allvar och humor i vardagen har Klara charmat både tittare och lyssnare genom åren. Genom sina framträdanden och radioprogram som ”Känsligt Läge” och ”Karlavagnen” har hon etablerat sig som en mångsidig underhållare med ett unikt och gripande berättargrepp.

Med enastående popularitet i Sveriges Radio och SVT har Klara Zimmergren visat sin talang för att gestalta olika karaktärer och ämnen som berör. Genom sina humoristiska och gripande berättelser, inklusive hennes banbrytande sommarprat och boken ”Längtan bor i mina steg”, har Klara skapat en stark koppling till publiken och blivit en röst för de ämnen som berör henne mest, såsom längtan efter barn och kärleken till djur.

Som konferencier eller föreläsare bjuder Klara Zimmergren på en unik blandning av humor och djup, och tar upp ämnen som humorn i vardagen, livet efter 50, barnlängtan och relationen till djur. Med sin förmåga att skapa en trygg och igenkännande atmosfär erbjuder Klara en minnesvärd upplevelse som berör och inspirerar publiken på djupet.

Kostnadsfri förfrågan
Beige shape 2