031-733 33 30 info@lfl.se

Kristofer Wåhlander

Spänningen är på topp när dirigenten står inför en publik på 1 000 personer som alla betalt pengar för att få se stordåd från honom. Men det är inte bara dirigenten som ska prestera – han ska också få 70-200 musiker att vara som bäst när det gäller som mest.

 

Om Kristofer

Ibland kan pressen kännas övermäktig, men om man vet hur man ska hantera den, kan spänningen också vändas till en fördel.

Att få sina anställda att alltid göra sitt bästa, att alltid ”ge järnet”, är vad Kristofer Wåhlander sysslar med till vardags. Dirigentens pinne har inget ljud utan det är endast när han får sina medarbetare att prestera som konserten kan bli en succé.

Men det är en utlämnad situation man befinner sig i när man endast indirekt kan skapa resultat. Med trick och övningar som åhörarna kan ha nytta av i sitt dagliga liv visar Kristofer Wåhlander hur man fattar rätt beslut när pressen är som störst.

STRESSHANTERING – Om valthornisten blir nervös och hans haka börjar darra precis inför ett stort solo kan det förvandla en konsert från succé till fiasko. Hur gör man för att få sina medarbetare att klara av pressade situationer och att bli ”bäst när det gäller”?

SAMSPEL- En symfoniorkester består av toppmusiker med egna idéer, åsikter och känslor. Kommer de i otakt eller på känslomässig kollisionskurs kan det få förödande konsekvenser. Hur ska man få en så mångfaldig skara att dra jämnt? Kristofer Wåhlander delar med sig av
sina yrkeshemligheter.

Kristofer Wåhlander är en av Sveriges mest framgångsrika dirigenter och har arbetat med symfoniorkestrar över hela Europa. Parallellt med musiken är han en uppskattad inspiratör i ledarskap, motivation och utveckling. 2010 nominerades han till Stora Talarpriset.

Med en utåtriktad och energisk talarstil och en rejäl dos humor har han blivit en populär talare på företag, konferenser och kundkvällar. Förutom på svenska arbetar Kristofer också på engelska och ryska.

Bakgrund

  • Dirigent
 

 

Föreläser om

  • Kommunikation
  • Ledarskap
  • Teamwork
  • Feedback
Föreläsare - Kristofer Wåhlander

Vill du boka eller skicka en intresseanmälan?

För att boka Kristofer Wåhlander och/eller få mer information, fyll i intresseanmälan nedan eller ring 031-733 33 30 / 08-796 60 30