031-733 33 30 info@lfl.se

Lars Peter Loeld

Han vet vad, hur, när och om du tänker! Lars-Peter Loeld är en av Europas främsta tankeläsare och expert på Happiness at work och TeamPlay.

 

Om Lars

Lars-Peter Loeld introducerade konceptet Mindgames/mentalism i Skandinavien 1999 och har sedan dess genomfört mer än 1500 föreställningar för svenskt och internationellt näringsliv över hela Europa.Han presenterar en interaktiv ”tankeväckande” föreläsning som du garanterat aldrig tidigare har upplevt. Det verkar som om Loeld har förmågan att läsa andra människors tankar, se in i framtiden, tala om vem som ljuger samt berätta detaljer om deltagarna, som han absolut inte kan känna till. Lars-Peter Loeld är inte synsk – han är bara tankeläsare. Han skapar en föreläsning med hjälp av dina tankar! Han är dessutom beteendevetare, så ni är i trygga händer.

Lars-Peter Loeld har i 30 års tid roat och inspirerat människor med sina Mindgames. Han har medverkat i ett 40-tal TV-program. Han föreläser sedan 1999 även om arbetsglädje under namnet Happiness at work, vilken kan genomföras som en föreläsning eller en workshop. Grunden är TeamPlay! Den snabbaste, enklaste och mest underhållande personlighetsprofil som har utvecklats för företag. Över 50 000 personer på Fortune 500-företag har spelat TeamPlay för att stimulera innovation, arbetsglädje och tillväxt.

Loeld är inte bara föreläsare, utan även moderator, inspiratör och underhållare. Han har en unik förmåga att knyta samman information och innovation med humor och ödmjukhet. Han utvecklar och inspirerar dig, får dig att reflektera, tappa hakan och skratta så att tårarna rinner.

Bakgrund

Examen i Organizational Development and Human Relations från Uppsala Universitet

Föreläser om

  • Arbetsglädje
  • Grupputveckling
  • Hjärnan
  • Ickeverbal kommunikation
  • Mental träning

Vill du boka eller skicka en intresseanmälan?

För att boka Lars Peter Loeld och/eller få mer information, fyll i intresseanmälan nedan eller ring 031-733 33 30 / 08-796 60 30