Lotta Peterson

Lotta har en lång och gedigen erfarenhet från både stora och små bolag inom den privata sektorn, den kommunala och inte minst av att arbeta globalt. Hon arbetar med att guida bolag i värderingsarbeten, ledarskaps/kommunikationsträning, performance consulting och föreläser även inom marknadsföring, branding, storytelling, försäljning.

Med stor värme och glädje bjuder Lotta på kunskaper om vad som leder till bra möten.

Missa inte denna härliga inspiration till att bli bättre på att vara människa!

Thumbnail Lotta Peterson

Skicka kostnadsfri förfrågan till Lotta Peterson

Bakgrund

Lotta Peterson är ledarskapstränare, kommunikation- och marknadsstrateg. Hon har arbetat som brandmanager och marknadsstrateg på några av Sveriges största bolag samt som utbildare inom Sälg och Marknadsföring. Vidare har hon arbetat globalt och guidar bolag/ledare inom kommunikation och värderingsarbete/kulturarbete. Hon valde efter ett antal år att fokusera på sin livsmission; att jobba för en mer inkluderande framtid för sin dotter och har sen dess intensivt arbetat med att föreläsa, träna, utbilda inom HUR man ser likheter istället för olikheter.

Föreläser om

  • Gå från ”veta till göra”
  • Alla kan bli mer accepterande –enkla verktyg.
  • Inkluderande bemötande!
  • Hur kan vi bli bättre på jämställdhet, mångfald och inkludering?

Boka Lotta Peterson föreläsning

”Tänk om man inte kunde stressa, var emotionellt filterlös och dessutom inte kunde ljuga? Hur skulle det påverka arbetet? Hur skulle det påverka relationerna? Och framförallt; vad skulle du göra annolunda? Om bemötande, kommunikation och medmänsklighet i vardagen – och en tanke kring våra likheter och hur vi tillsammans kan växa.

Lottas föreläsningsupplägg är 1-2 tim (går att anpassas) och fokus ligger på om vad vi kan göra för att bli mer accepterande – för att skapa en lite bättre vardag för andra och oss själva. Utgångspunkten är likheterna mellan ledarskap/medarbetarskap, personlig utveckling och föräldraskap utifrån funktionsvariation/autismspektrat – aka ”superkraft”. Föreläsningen varvas med case från näringslivet, erfarenheter från att vara tränare, medmänniska och förälder – och de enorma likheterna i ledarskap.

 

Kostnadsfri förfrågan
Beige shape 2