Madeleine Westin

Madeleine Westin är en av Sveriges främsta experter inom väder och är en flitigt anlitad föreläsare av företag som vill modernisera sin verksamhet och bidra till en mer hållbar miljö. Hon hjälper företag att förstå vad som händer i miljön idag, varför det händer och hur det kommer att påverka dem och deras verksamhet.

Madeleine Westin Profil 300x300

Skicka kostnadsfri förfrågan till Madeleine Westin

Bakgrund:

Madeleine har också utbildat professionella kappseglare, piloter och yrkesmilitärer inom både Flygvapnet och Marinen. Hennes expertis är ovärderlig för dessa yrkesgrupper, som ofta behöver ta hänsyn till väderförhållandena för att utföra sina arbetsuppgifter på ett säkert och effektivt sätt. Med sin kunskap och erfarenhet hjälper Madeleine dessa yrkesgrupper att förstå och utnyttja vädret på ett optimalt sätt.

Föreläser om:

  • Hållbarhet
  • Klimat
  • Meteorolog
  • Miljö
  • Väder

Boka Madeleine Westin föreläsning:

Som en av landets främsta experter inom väder och klimat är hon en uppskattad rådgivare av företag som vill modernisera sin verksamhet och bidra till en mer hållbar miljö. I en Madeleine Westin föreläsning beskriver hon vad som sker i miljön idag, varför och hur det kommer påverka oss och olika verksamheter.

Kostnadsfri förfrågan
Beige shape 2