Maria Lundqvist

Maria Lundqvist har en mångsidig bakgrund och är en av våra mest folkkära skådespelare, ständigt aktuell på teaterscener,i krogshower, på tv och i film. Hon förenar sina framträdanden i stora och små forum, antingen tillsammans med en symfoniorkester eller ensam med en piano. Maria Lundqvists föreläsning har ett unikt uttryck och hon kan på ett exceptionellt sätt kombinera komik och allvar, vilket gör det svårt att inte bli berörd.

Kvinnligatalare Maria Lundqvist

Skicka kostnadsfri förfrågan till Maria Lundqvist

Bakgrund:

Maria är utbildad inom teater vid Teaterhögskolan i Göteborg mellan 1983-1986. Hon har arbetat på teatrar såsom Göteborgs stadsteater, Folkteatern, Backateatern i Göteborg samt Stockholms Stadsteater och Kungliga Dramatiska Teatern i Stockholm. Hon blev känd som komiker när hon medverkade i Povel Ramels revy Kolla klotet på Lorensbergsteatern i Göteborg och senare på Cirkus i Stockholm 1996. Sedan dess har hon varit med i flertalet långfilmer och TV-serier och hon har vunnit två guldbaggar för sina skådespelarinsatser

Föreläser om:

  • Humor
  • Inspiration
  • Kommunikation
  • Kärlek
  • Mod
  • Livskvalitet

Boka Maria Lundqvist föreläsning:

Maria Lundqvist är en omtyckt och uppskattad skådespelare med en stor bredd på sin repertoar. Med älskade roller från komediserien Sally till allvarsamma skildringar i filmer som Den bästa av mödrar är hon en av få inom sin yrkesgrupp med så stor bredd. Om du känner att din arbetsplats behöver en dos energi och motivation, kan en inspirerande föreläsning vara ett bra steg i rätt riktning. Ett föredrag kan hjälpa till att förstärka banden mellan anställda och skapa en gemensam känsla av syfte och mål. I Maria Lundqvists föreläsningar visar hon på sin skicklighet och hon har ett varmt engagemang som är både inspirerande och underhållande. I föreläsningarna har hon alltid publiken i fokus och hon är känd för sin kommunikativa förmåga. Med en kombination av både komik och allvar blandat med sitt engagemang och sin närvaro fångar hon publikens intresse och väcker både känslor och skratt. På Maria Lundqvists föreläsning blir det en blandning av filosofi, musik, humor och djupa insikter om livet, och hon tar upp viktiga ämnen som relationer, bemötande, kreativitet och mod. Dessutom får Maria åhörarna att tänka på viktiga frågor om mänskliga relationer och hur vi kan komma närmare varandra. Detta gör henne till en perfekt föreläsare för en arbetsplats som vill inspirera och utveckla sina medarbetare.

Kostnadsfri förfrågan
Beige shape 2