Peter Wahlbeck

I denna föreläsning fungerar Peter som både en väckarklocka och en inspiratör för ökad allmänbildning. Genom ett roligt och tankeväckande framträdande ifrågasätter han det som inte är hållbart och varför det är så. Han strävar efter att skapa en plattform för fortsatt självstudium och uppmuntrar till ett öppet och utforskande tänkesätt.

Peterwahlbeck Hemsidan

Skicka kostnadsfri förfrågan till Peter Wahlbeck

Bakgrund:

En mästare i retorik, han fascinerar med briljans, idérikedom och bitande humor, fångar både tårar och skratt från sin publik. Men, är han spontan eller förberedd? Kan spontanitet läras? Med sin djupa tankegång och tankeväckande närvaro fångar han både känslor och skratt, imponerande med sin oförutsägbara idérikedom.

Föreläser om:

  • Drivkraft
  • Trender
  • Omvärldsanalys
  • Livsstil och mode
  • Konferencier
  • Karriär
  • Framtidstrender

Boka Peter Wahlbeck föreläsning

Ebba von Sydow, den framstående journalisten, programledaren och föreläsaren, har gjort en imponerande resa inom media och etablerat ett starkt personligt varumärke. Med höga ambitioner och målmedvetet arbete inspirerar hon många kvinnor och delar med sig av sina insikter om att bygga ett framgångsrikt personligt varumärke. Som en av Sveriges mest efterfrågade föreläsare inom trender och mode, har Ebba även skrivit den uppskattade boken ”Säker Stil” tillsammans med Emilia de Poret och driver den populära podden med samma namn.

Hon är känd för sin pålästa, inspirerande och underhållande stil, vilket gör henne till en utmärkt val som både föreläsare och moderator. Med erfarenhet från olika ledarroller inom media och en gedigen bakgrund som programledare för TV-program som Gokväll och Nyhetsmorgon på TV4, samt som chefredaktör för ledande tidskrifter som Veckorevyn, är Ebba en mångsidig och kompetent talare och moderator.

Kostnadsfri förfrågan
Beige shape 2