031-733 33 30 info@lfl.se

Peter Wahlbeck

Peter Wahlbeck är en sann allkonstnär som idag är verksam som komiker, skådespelare, manusförfattare och konstnär.

Mest känd är han givetvis som stå upp-komiker som han arbetat med sedan 1989. Han har genomfört mer än 1000 framträdande och underhållit människor i alla åldrar, på nästan alla möjliga ställen. Allt från campingplatser till fina hotellmiljöer och i alla Sveriges hörn. Han har också skapat det populära humorkonceptet ”Für alle”.

”Jag får energi av att ge energi, jag älskar mitt jobb och att skapa sådant som gör andra glada.”

Han har medverkat i en rad TV-produktioner bl a SVT-serien SMASH och medverkat i humorprogrammen Grillad och Roast på Berns. Han är även aktiv som bildkonstnär och medverkat i ett antal utställningar i Sverige och öppnade 2012 ett eget konstgalleri, Wahlbecks Livs i Halmstad.

I sin stand up-föreläsning belyser Peter ämnen som humor och kommunikation. Hur kommunicerar man med hjälp av humor? Vi möts idag av ett ofantligt bild- och kommunikationsflöde och det påstås att en bild säger mer än 1000 ord. Är det så? Och varför? Peter reder ut begreppen på ett humoristiskt och inspirerande sätt.

Peter pratar även om hållbar utveckling. En inspirerande och tankeväckande föreläsning om vår miljö och framtid. En framtidsföreläsning med humor och inspiration ur Peters perspektiv och den är både en väckarklocka och väldigt allmänbildande. Han förklarar snarare vad som inte är hållbart och varför.

Peter är en mycket inspirerande, tankeväckande och inte minst underhållande föreläsare som använder humor som budskapsbärare. Syftet är att få oss att tänka till runt frågan vad en människa är, och få oss att bli aktiva och agera ansvarsfullt med det liv och de förmåner vi fått.

Peter kan bokas som föreläsare, komiker och konferencier.

Bakgrund

  • Komiker
  • Skådespelare
  • Manusförfattare
  • Författare
  • Konstnär
 

Föreläser om

  • Inspiration
  • Hållbar utveckling
  • Miljö

Vill du boka eller skicka en intresseanmälan?

För att boka Peter Wahlbeck och/eller få mer information, fyll i intresseanmälan nedan eller ring 031-733 33 30 / 08-796 60 30