Renata Chlumska

Renata Chlumskas föreläsningar är både inspirerande och motiverande. Renata hjälper sin publik att att övervinna rädslor och tvivel för att uppnå extraordinära resultat, oavsett om det handlar om att bestiga ett berg eller personlig prestation på arbetet. Låt dina medarbetare inspireras av Renatas motiverande föreläsningar!

Image0 (1)

Skicka kostnadsfri förfrågan till Renata Chlumska

Bakgrund

Renata Chlumska är en av Sveriges främsta äventyrare. Hon var den första svensken att nå toppen av Mount Everest och första svenska kvinnan att nå över den magiska 8000-metersgränsen utan syrgas på berget Shishapangma. I sina föreläsningar hämtar hon inspiration från sina resor och motiverar sin publik till personlig utveckling.

Föreläser om:

  • Målsättning
  • Förändringsarbete
  • Personlig utveckling
  • Drivkraft
  • Ledarskap
  • Personligt ansvar
  • Motivation

Boka Renata Chlumska föreläsning

Under sina många äventyrsresor har Renata Chlumska lärt sig att det sällan är en rak och enkel väg som leder till framgång. Ofta är den både lång, svår och krokig. Även om våra yrkessituationer ser olika ut finns det alltid likheter, då vi alla har mål som vi önskar uppnå på vår arbetsplats och i privatlivet. Receptet är egentligen alltid detsamma – det kräver tålamod, drivkraft och personligt ansvar. Under Renata Chlumskas föreläsning får ni ta del av hennes spännande äventyrsresor och inspireras att själva sätta upp era egna mål. Renatas styrka som föreläsare ligger i hennes förmåga att inspirera och översätta de uppförsbackar hon stått inför under sina expeditioner och bygga broar till de utmaningar vi alla möter på våra arbetsplatser, likväl som i vardagen och på fritiden.

Boka Renata Chlumska till ert företag eller er organisation för att inspirera era medarbetare att drömma stort och att sätta upp mål. Med Renatas djupa erfarenhet och personliga karisma kommer hon att dela med sig av insikter och verktyg som hjälper er i ert förändringsarbete.

Kostnadsfri förfrågan
Beige shape 2