Susanne Pettersson

Susanne Pettersson är både föreläsare, coach, författare och konsult inom olika verksamheter. Hon har 25 år erfarenhet utav att stärka och utveckla individer, team och organisationer till framgång. Med andra ord är henne uppdrag att skapa oss till hjältar!

 

Foto: Gustaf Peterson

Susanne

Skicka kostnadsfri förfrågan till Susanne Pettersson

Bakgrund:

Susanne Pettersson är författare till böckerna:  ”Leda med förtroende”, ”Ta fram kraften inom dig”, ”Bryt ihop och kom igen”, ”Dra åt samma håll” och ”Presentera och briljera”. Susanne är en hyllad och erkänd föreläsare, och 2018 tilldelades hon priset som Årets kvinnliga talare.

Föreläser om:

Ledarskap
Team och organisationsutveckling
Hantering av förändring
Kommunikation

Boka Susanne Pettersson

Susanne är en aktiv konsult som navigerar smidigt genom näringslivet, den offentliga sektorn och idrottens värld. Med skicklighet och glädje leder hon förändringsprocesser och får alla att dra åt samma håll mot framgång.

Men det är inte allt. Susanne är också en eftertraktad mental rådgivare och coach för några av Sveriges mest framstående elitidrottare och deras ledare. Med en imponerande sexårig erfarenhet som mental rådgivare för Malmö Redhawks har hon spelat en nyckelroll i lagets resa från Allsvenskan till etableringen i SHL. För närvarande bidrar Susanne som coach och mental rådgivare till Frölunda hockeys fantastiska ledare och spelare.

För Susanne handlar allt om att driva människor mot sin fulla potential och bidra till en ljusare framtid för både nuvarande och kommande generationer. Med passion och engagemang strävar hon efter att göra världen till en bättre plats att leva i.

Kostnadsfri förfrågan
Beige shape 2