Tobias Karlsson

Tobias Karlsson är en framgångsrik talare med enorm förmåga att fånga sin publik. Hans föreläsningar är inte bara inspirerande och motiverande, utan också fyllda med underhållande inslag. Under sina föreläsningar delar Tobias med sig av sina personliga erfarenheter och peppar sin publik att bygga starka relationer och teamkänsla.

Tobias Karlsson

Skicka kostnadsfri förfrågan till Tobias Karlsson

Bakgrund

Tobias Karlsson är kanske mest känd för sina framträdanden som dansare i TV4-programmet Let’s Dance. Sedan dess har han arbetat som personlig tränare och han föreläser regelbundet om relationer, samarbete och motivation.

Föreläser om:

  • Motivation
  • Underhållning
  • Relationer
  • Teamkänsla
  • Inspiration
  • Träning

Boka Tobias Karlsson föreläsning

Tobias Karlsson är en erfaren expert på att bygga relationer, inspirera och motivera. Med bakgrund inom dans och personlig träning han har god vana av att peppa och motivera människor. När Tobias föreläser pratar han främst om hur en positiv inställning hjälper en att nå sina mål. Han delar med sig av utmaningar han stött på i sitt liv och hur han gått tillväga för att övervinna hinder för att nå sina mål och drömmar. Tobias har en unik förmåga att förmedla vikten av samarbete på arbetsplatsen och hur man gemensamt kan skapa en vision som hjälper gruppen att nå de gemensamma målen. Med konkreta verktyg och råd som är lätta att applicera på verkligheten kan föreläsningen ge värdefulla insikter. Tobias Karlssons föreläsningar är både rolig och tankeväckande och du kan använda hans budskap i såväl arbetslivet som i privatlivet.

Kostnadsfri förfrågan
Beige shape 2