David Sundin

David Sundin är en mångsidig entertainer, känd hos svenska folket som en ståuppare, programledare, manusförfattare, skådespelare och komiker. Han har varit en del av många av Sveriges mest framgångsrika TV- och scenproduktioner och bär på spännande erfarenheter som han gärna delar med sig av. På David Sundins föreläsning får ni en mix av komik och allvar. Han kan även bokas som konferencier och moderator för olika samtal.

Skicka kostnadsfri förfrågan till David Sundin

Bakgrund:

David har tidigare erfarenheter inom reklam som VD, creative director och ordförande. Han har också jobbat med humor som Killinggängets skandalomsusade hemsida Spermaharen Alex & Sigges sketcher och inslag i TV-program som ”Grammisgalan”, ”Hasselhoff” och Roast på Berns. Han är även en hyllad manusförfattare och skrivit manus till flera stora produktion och galor som Melodifestivalen, Humorgalan, Welcome to Sweden, Världens Barn och ELLE-galan.

Föreläser om:

  • Konferencier
  • Moderator
  • Reklam
  • Underhållning
  • Humor
  • Improvisation

Om David Sundin

David Sundin är ståupparen, programledaren, manusförfattaren, skådespelaren och komikern som har haft ett finger med i spelet många av Sveriges mest populära TV- och scenproduktioner. Han har varit programledare för Melodifestivalen och succcéprogrammet Bäst i test. Dessutom har han varit med i Tomas Alfredssons långfilm Se upp för Jönssonligan där han spelar rollen som Harry. Efter att ha blivit övertalad av Henrik Schyffert 2013 började David Sundin med stand-up och har sedan dess uppträtt hundratals gånger över hela Sverige. David Sundin kan medverka i olika evenemang på arbetsplatsen och kan ge en stor dos energi och humor. Med sin scennärvaro och erfarenhet är han en uppskattad person att boka.

Kostnadsfri förfrågan
Beige shape 2