Jonas Gardell

Han är en mycket uppskattad föreläsare och en av Sveriges främsta samhällsdebattörer. Jonas Gardells föreläsning spänner över ett brett spektrum av frågeställningar, från samhällsfrågor och kultur till mänskliga rättigheter och religion. Föreläsningarna är både underhållande och informativa, och han har en förmåga att engagera publiken och få dem att tänka efter.

Jonas Gardell

Skicka kostnadsfri förfrågan till Jonas Gardell

Bakgrund:

Jonas Gardell är en mycket uppskattad författare, komiker och föreläsare. Han är känd för sina nyanserade och humoristiska synpunkter på samhällsfrågor och kultur och har en förmåga att göra komplexa frågor lättförståeliga för en bred publik. Jonas Gardell har inte bara skrivit böcker utan även gjort TV-serier och filmer som har nått en stor publik och blivit omåttligt populära.

Föreläser om:

  • Fördomar
  • Humor
  • Kärlek
  • Utanförskap och självförtroende
  • Personlig utveckling

Boka Jonas Gardell föreläsning:

Jonas Gardell är framför allt känd som författare och har skrivit en rad böcker, där några av de mest uppmärksammade är En komikers uppväxt och uppföljarna Ett ufo gör entre och Jenny. De senaste åren har hans böcker gjort succé i TV-serieformat och romansviten Torka aldrig tårar utan handskar blev omåttligt populär i SVT:s filmatisering. Gardell har vid flera tillfällen hyllats och vunnit många priser, bland annat Frödingstipendiet, Stora Svenska Talarpriset och Tage Danielsson-priset. Han har även vunnit en guldbagge för bästa manus till tv-serien Pensionat Oskar och Tv-priset Kristallen för serien De halvt dolda. Jonas har också skrivit om sin tro i böckerna Om Gud och Om Jesus och är hedersdoktor vid teologiska fakulteten på Lunds Universitet. Utöver sitt författarskap är han även en älskad komiker och han har gjort många föreställningar och skrivit en mängd teaterpjäser.

På Jonas Gardells föreläsning har han en förmåga att använda humor för att belysa allvarliga frågor och göra dem lättförståeliga för publiken. Han har också en mycket nyanserad och humoristisk syn på samhällsfrågor och hans föreläsningar kommer garanterat att få publiken att skratta och samtidigt reflektera. Jonas Gardells föreläsningar är högt efterfrågade i såväl Sverige som internationellt och med sitt engagemang och viktiga röst i samhällsdebatten tar han upp frågeställningar som både inspirerar och berör.

Kostnadsfri förfrågan
Beige shape 2