Karin Adelsköld

Att ta humor på allvar! Karin Adelsköld är en otroligt uppskattad komiker, teknikjournalist, programledare, författare, entreprenör och en av landets mest anlitade föreläsare. Glada anställda presterar bättre på jobbet: medarbetare som har roligt känner minskad stress och kollegor som får skratta har lättare att samarbeta. Men hur har man kul på jobbet i praktiken? Och hur kan man med hjälp av humor hålla motivationen och teamkänslan uppe i stressiga tider? Vetenskapsjournalisten och komikern Karin Adelsköld har i snart 15 år ägnat sig åt humorforskning och att jobba ute på arbetsplatser med humor och arbetsmiljö.

Karinadelsköld Hemsidan

Skicka kostnadsfri förfrågan till Karin Adelsköld

Bakgrund:

Karin Adelsköld är utbildad kulturvetare och har jobbat inom mediebranschen i många år. Hon har varit producent och programledare i Sveriges Radio, PR-konsult i Agency och jobbar numera som komiker, föreläsare, författare och bloggare i eget företag. I dag är hon även programledare för podden Hjärta- och Hjärna på UR play där hon tillsammans med epidemiologen och vetenskapsskribenten Emma Frans diskuterar vad vetenskapen säger om dagsfärska ämnen och snackisar.

Karin Adelsköld har länge varit en stark röst inom kreativitet, teknik och jämställdhet. Hon har varit Tillväxtverkets ambassadör för kvinnors företagande, medverkat i Teknikdelegationen, startat PMS-förbundet och den prisbelönta teknikbloggen “Lilla gumman”. Hon har varit årets kvinnliga komiker, Sveriges mest kreativa på webben och hedersdoktor vid Lunds tekniska högskola tack vare sitt arbete för att göra teknik intressant och lättillgängligt för en bredare publik.

Föreläser om:

 • Arbetsglädje
 • Digitalisering
 • Entreprenörskap
 • Humor
 • Konferencier
 • Medarbetarskap
 • Sociala medier
 • Stand-up
 • Stress
 • Teknik
 • Utbrändhet
 • Utmattningssyndrom

Boka Karin Adelsköld föreläsning

Humorkoden

Att kunna skratta i tuffa tider kan vara det svåraste som finns men det kan också vara ett av de mest effektiva sätt att ta sig igenom en kris. Vad är det som gör humor så effektivt mot stress och press och hur kan man hitta glädje även i det mest mörka? I denna rafflande, roliga standupföreläsning tar Karin Adelsköld med er på sin egen livsresa från utbränd, arbetslös, småbarnsmamma till Sveriges roligaste kvinna. Hon lär ut grunderna i humor, berättar om den senaste humorforskningen och ger er konkreta tips på hur man kan bli friskare både fysiskt och psykiskt genom att skratta åt eländet.

Karin Adelskölds styrka är förmågan att inspirera och få folk att våga sig på nya saker, vare sig det är teknik, webben, starta eget, bli roligare eller att bara våga sig på att vara nybörjare. Hon har skrivit två böcker kring humor ”Nu är det kul igen – från utmattning till arbetsglädje” samt ”Konsten att bli en roligare talare”. I hennes populära föreläsningar visar hon hur humor är ett kraftfullt verktyg som kan öka såväl produktiviteten som engagemanget på en arbetsplats.

Boka Karin Adelsköld som konferencier, standup eller för en föreläsning om arbetsglädje, stress, utmattning, kommunikation, sociala medier eller kreativitet.

Kostnadsfri förfrågan
Beige shape 2