Kay Pollak

Kay Pollak är en lysande inspiratör som trots sina 84 år är full av liv och energi. Med 40 års erfarenhet har Kay Pollaks föreläsningar nått en bred publik, med över en halv miljon människor i Sverige som har lyssnat till han föredrag. Kay Pollak talar om kraften i det personliga mötet, om mänsklig förändring och växande. Om hur vi kan ge upp invanda föreställningar och upptäcka den kraft som finns i våra egna tankar.

Kay Pollak 2017

Skicka kostnadsfri förfrågan till Kay Pollak

Bakgrund

Med en filosofie licentiat i matematisk statistik från Umeå universitet och en bakgrund som tv-producent och regissör har Kay en imponerande bakgrund inom både akademin och media. Kay är dessutom utbildad i psykodrama och psykosyntes och har även utbildat sig vid ”The Option Institute” i USA och är en licensierad coach i ITC (Immunity to Change) vid Harvard University.

Föreläser om

  • Kan lycka och glädje vara ett val?
  • Attityder och värderingar
  • Har jag ansvar för det jag tänker? Mina tankar är skapande.
  • Om att se problem som möjligheter.
  • Bemötande
  • Vad sker på djupet i möten mellan människor?

Boka Kay Pollak föreläsning

Arbetsplatsen kan vara en central plats för människors personliga utveckling och mål. Men vad är det som gör en arbetsplats till en vital miljö där människor trivs, förbättras och presterar? Kay Pollaks föreläsningar kan ge er nycklarna till ett framgångsrikt arbetsklimat. Det är ingen tvekan om att Kay har en förmåga att nå fram till människor och att budskapet förmedlas på ett meningsfullt sätt som är enkelt att ta till sig. Hans föredrag är roliga och livfulla och han har en unik förmåga att få sin publik att tänka på saker utifrån nya och annorlunda perspektiv. Många hör av sig och berättar att Kays föreläsningar har förändrat deras liv för gott och att de givit verktyg för livet. Utöver sina uppskattade föreläsningar har Kay Pollak bland annat regisserat den Oscarsnominerade succéfilmen Så som i himlen, författat böcker som har sålt i flera hundra tusen exemplar och översatts till flera språk, samt nått ytterligare publikframgångar genom sin medverkan i en av Sveriges mest lyssnade podcasts, Framgångspodden. Med Kays rika erfarenheter inom både TV- och filmproduktion, ledarskapsutbildning och coaching gör det honom till en mångfacetterad och kompetent föreläsare. Han har en genuin passion för att hjälpa människor att nå sina mål och drömmar, vilket också märks i hans föreläsningar.

Om du söker en föreläsare som har skickligheten att nå fram till din publik och hjälpa dem att växa och utvecklas, är Kay definitivt en föreläsare värd att boka. Du kan vara säker på att han kommer att göra allt i sin makt för att säkerställa att din publik har en minnesvärd upplevelse och tar med sig många nya idéer och insikter hem.

Kostnadsfri förfrågan
Beige shape 2