Leila Söderholm

Leila har svart bälte i att inspirera andra till bättre hälsa. Med energi, humor och värme förmedlar en av Sveriges mest anlitade hälsoexperter hur små förändringar ger stort utfall i vårt dagliga liv. Forskning, djupaste allvar och stor igenkänning i en perfekt mix som inte lämnar någon oberörd. Leila får människor att känna sig kapabla och motiverade.

Det finns strategier och metoder att använda för att hålla hjärnan pigg och kreativ. Hjärnans kemi styr dagligen de val vi gör och med kunskap om hur det påverkar precis allt så är det möjligt att utnyttja det och styra i stället för att bli styrd. Leila djupdyker i den nyaste forskningen om kropp och hjärna samt gör kopplingar och översätter det till strategier i vårt dagliga liv som påverkar hur vi mår. Den fantastiska pedagogiken och de målande roliga beskrivningarna gör det lätt att förstå och få in i sitt eget liv direkt.

Leila Söderholm Byline Lina Eidenberg (003)

Skicka kostnadsfri förfrågan till Leila Söderholm

Bakgrund

 • Föreläsare
 • Inspiratör
 • Hälsoexpert

Föreläser om

 • Hälsa & Friskvård
 • Välmående
 • Träning
 • Kost
 • Personlig utveckling
 • Balansen i livet
 • Självledarskap
 • Arbetsglädje
 • Hållbarhet
 • Stresshantering

Om Leila Söderholms föreläsningar

Föreläsning: 100% arbetsglädje

En föreläsning om glädje på jobbet och medarbetarska?

Varför är det så viktigt med glädje på jobbet och vem är ansvarig för den?
Mindset – hur vi pratar med oss själva – och hur vi tar vårt eget ansvar är viktiga pusselbitar. Att kroppen mår bra är också viktigt, en hälsosam kropp skapar ett positivt sinnestillstånd. Precis som man kan träna sin kropp kan man träna sin glädje. Hjärnan älskar att komma ihåg oförrätter för att hålla koll på vad som är hotfullt. Med enkla knep kan man överlista hjärnan. Och man kan öva på att inte gnälla och träna på att vara generös. Kroppen mår bra av rörelse och vila. Det är lika viktigt att få tillräckligt med sömn som att ha något att längta efter eller en god vän att ringa. Att veta vad som förväntas av dig på jobbet kan vara precis lika viktigt som att fylla på med näring som kroppen behöver. Stress upplever vi alla ibland och det är inget farligt, men om du aldrig får mikropauser blir det till slut för mycket.

En underhållande och lärorik föreläsning baserad på senaste forskningen. Målet är att skratta sig igenom föreläsning och gå därifrån fylld av motivation, kunskap och energi.

Föreläsning: 100% hälsa

En livsviktig och lekfull föreläsning om hållbart hälsoarbete

Hur tar du dig ur gamla spår? Hur lurar du hjärnan att börja göra sånt som är bra för dig? Leila visar att du varken behöver mycket tid eller utrustning för att få in rolig rörelse i vardagen. Det enda som behövs är lite inspiration, vilket du garanterat får i hennes föreläsning. Det – och mycket skratt! Att sömn, relationer och att ha mål i livet är lika viktigt som att äta bra och att röra på sig ger Leila många roliga och konkreta exempel på. Hälsa är en helhet och det vi gör i vår vardag har större effekt än vi tidigare trott. Forskning visar tydligt att vardagsrörelse är livsviktigt.

Denna forskningsbaserade föreläsning bjuder på massor av humor, energi och igenkänning – inga pekpinnar eller dåligt samvete. Leila är expert på att fånga alla oavsett vem du är. Deltagarna får med sig en verktygslåda med konkreta strategier för att lätt komma igång.

 

Kostnadsfri förfrågan
Beige shape 2