Rickard Olsson

Rickard Olsson är mer än en TV-personlighet – han är en ständigt aktuell ikon. Från sina första dagar på Radio Gävleborg till att leda framstående program som Söndagsöppet, Bingolotto och Melodifestivalen, har Rickard erövrat publiken med sin karisma och kompetens.

Rickard Olsson

Skicka kostnadsfri förfrågan till Rickard Olsson

Bakgrund:

Med flera priser och nomineringar bakom sig, inklusive Årets manliga TV-personlighet och en hedersutmärkelse som Åres alumn, har han cementerat sitt namn som en respekterad röst i media. Förutom sina utmärkelser är han en folkkär person som många tidigare sett i TV-rutan i olika program.

Föreläser om:

Media
Konferencier
Underhållning

Boka Rickard Olsson

Rickard Olsson är inte bara en erfaren programledare för några av Sveriges mest älskade TV-program som Nyhetsmorgon och Vem Vet Mest – han är en ikon. Med över två decenniers erfarenhet och en gedigen bakgrund inom journalistik är han en mästare på att inte bara underhålla, utan också engagera olika publikgrupper och branscher.

Rickard har inte bara imponerat tittare och kritiker, utan också blivit belönad med flera priser, inklusive läsarpriset ”Årets bästa manliga TV-personlighet” och en eftertraktad Emmy Award. Hans talang sträcker sig bortom TV-rutan; han erbjuder också skräddarsydda frågesporter för att göra varje evenemang unikt och minnesvärt.

Oavsett om det är en företagsfest, en konferens eller en AW, är Rickard Olsson den perfekta personen att lyfta ditt evenemang till nya höjder med sin karisma och professionella inställning.

Kostnadsfri förfrågan
Beige shape 2