Robin Paulsson

Robin Paulsson är en skicklig föreläsare som kombinerar träffsäkra skämt med professionalism. Med skräddarsydda föreläsningar för företag och organisationen levererar Robin värdefulla insikter kombinerat med förstklassig underhållning. Robin Paulssons föreläsningar kan skräddarsys efter era önskemål och han kan bokas på såväl större som mindre evenemang.

Robinpaulsson

Skicka kostnadsfri förfrågan till Robin Paulsson

Bakgrund:

Robin Paulsson är en av våra mest folkkära komiker och underhållare. Med lång scenvana framför han omtyckta föreläsningar som tilltalar breda målgrupper. Robin syns ofta i tv-rutan där han bidrar med humoristiska inslag.

Föreläser om:

  • Underhållning
  • Motivation
  • Glädje
  • Skratt
  • Humor

Boka Robin Paulsson föreläsning

Robin Paulsson har en enorm scenvana och är duktig på att fånga publiken med sin karisma och humor. Han är en erfaren komiker och får alltid toppbetyg efter sina framträdanden. När du bokar en Robin Paulsson föreläsning är du garanterad en positiv upplevelse där Robin kombinerar underhållning med insiktsfulla meningar. När du lämnar föreläsningen lär du göra det med ett leende på läpparna.

Förutom att föreläsa är Robin mest känd för sina framträdanden i tv-rutan. Just nu är han aktuell i SVT:s underhållande faktaprogram Fråga Lund där han verkar som programledare. Han har även tidigare haft sitt egen talkshow, Robins, och medverkat i humorprogrammet Parlamentet som sänts på TV4. Robin arbetar även som standup-komiker, moderator, manusförfattare och konferencier.

Kostnadsfri förfrågan
Beige shape 2