Stefan Odelberg

“Det är inte själva magin som ligger i främsta rummet, utan snarare de dråpligheter och den spontantet som uppkommer under själva resan dit som är det intressanta och underhållande. Stefan är fantastisk på att bygga upp en stämning och skapa en känsla av gemenskap”

Christian Iwung B2B

Stefan 2023 Gäller

Skicka kostnadsfri förfrågan till Stefan Odelberg

Bakgrund:

Stefan Odelberg är en av få artister i Sverige idag som på ett personligt sätt lyckas kombinera humor, action, magi och show till ett gemensamt paket som stavas underhållning.

Stefan började sin karriär på Cabaret Lorensberg i Göteborg innan han fick göra sin egna kritikerrosade föreställning ”It’s Magic” på Slagthuset i Malmö. Därefter har han hunnit medverka i flertalet TV-produktioner, bl.a. Semestercharmören på SVT där han bokstavligen trollade skjortan av svenska semesterfirare. Han har även deltagit i Diggiloo, Rhapsody in Rock och Dobidoo och firat Kronprinsessan på Öland. Det har dessutom blivit en eftertraktad tradition, när han gör sin årliga show under tennisveckan i Båstad. Sommaren 2020 blir 16:e året i rad.

Föreläser om:

  • Programledare
  • Komiker
  • Magiker
  • Konferencier
  • Entertainer

 

Boka Stefan Odelberg föreläsning

Stefan utnyttjar på ett skickligt och rutinerat sätt gästerna som finns närvarande då han skapar en känsla av att allt händer här och nu. Dessutom sker svängningarna i ett rasande tempo som gör det hela ännu mer spännande och intressant. Känslan är ofta när han är klar med sin publik, vad hände? Det enda man oftast vet är att man fått en riktigt rolig och underhållande stund. Att humöret i lokalen dessutom är på topp gör inte upplevelsen sämre, tvärtom.

Stefan Odelberg är en flitigt anlitad konferencier och moderator på alla typer av events. Med sin okomplicerade approach charmar han ung som gammal. Vill ni ha en lättsam, men ändå professionell moderator så är Stefan det självklara valet! Vill ni bara ha en galet rolig stund och skapa en skön stämning, ja då bokar ni Mr Odelberg – här och nu!

En talkshow är Stefans egna succékoncept som han tagit fram och som gästats av storheter som bl.a. Björn Skifs, Jill Johnson, Christer Fuglesang, Sanna Nielsen och Samantha Fox. Showerna har spelats på Rondo i Göteborg och Hamburger Börs i Stockholm.

Det är inte själva magin som är i främsta rummet, utan snarare de dråpligheter och den spontanitet som uppkommer under själva resan dit.  Stefan Odelberg är fantastisk på att bygga upp en stämning och skapa en känsla av gemenskap. När han drar igång sin show, kommer du inte ha tråkigt en sekund, det kan vi nästan lova.

Kostnadsfri förfrågan
Beige shape 2