Andrea Truedson Bodó

Andrea´s ”why” är att driva och inspirera till ett globalt ledarskap som främjar ”den goda människans” hållbarhet och inner development goals. Hennes värderingar kretsar kring medmänsklighet, välgörenhet och mänskliga rättigheter och formar grunden för ett etiskt ledarskap. Hon är en visionär och kreativ person som sprider glädje och humor samtidigt som hon förmedlar livets mening.

 

Fotograf: Johan EL Eriksson

20240301 Andrea Bodoi5435 Again

Skicka kostnadsfri förfrågan till Andrea Truedson Bodó

Bakgrund:

Andrea är egenföretagande föreläsare, storyteller, coach, visionär och kreatör som använder sig av en berättande ledarskap sprungen från hennes egen familjehistoria, bakgrund och livsresa med yrkesväxling.

Föreläser om:

 • Storytelling
 • Inre hållbarhet
 • Mänskliga rättigheter
 • Kreativitet
 • Förändring
 • Ledarskapsutveckling
 • Inner Development Goals
 • Hållbarhetsinspiration
 • Glädje

Boka Andrea Truedson Bodó föreläsning

I hennes föreläsning kommer ni att få uppleva en djupdykning i den fascinerande världen av en ”winners mindset”. Genom hennes ord kommer ni att inspireras att övervinna de utmaningar som livet kastar er, att triumfera över kriser och stiga fram som segrare. Andrea kommer att guida er genom en resa som sträcker sig bortom de vanliga gränserna, och hon kommer att lyfta fram vikten av ett hållbart perspektiv på livet och människans helhet.

Med en akademisk bakgrund inom beteendevetenskap och företagscoaching, samt en diplomerad specialist inom hållbarhet, bär Andrea med sig sin kunskap och insikter. Men hennes expertis sträcker sig längre än så – hon är även en konstnär som låter kreativiteten flöda genom varje aspekt av sitt liv och arbete.

Andrea´s närvaro har präglat flera betydelsefulla evenemang och projekt. Från att vara ett ansikte på Majornas Bokmässa till att vara talare på Creative Mornings i Göteborg. Har hon delat med sig av sin visdom och erfarenhet till en bred publik. Hennes inflytande sträcker sig även till välgörenhetsarbete och konstnärliga projekt som har gjort verklig skillnad.

En av hennes mest minnesvärda insatser inkluderar en film skapad för att stödja Musikhjälpen, där hennes kreativa talang användes för att lysa upp en viktig fråga. Dessutom har hon bidragit till Göteborgs 400-årsjubileum med sin unika konst och storytelling, där hon genom verket ”DNA blodsband” lyfte fram en angelägen fråga om trafficking och välgörenhet.

Genom att lyssna på Andrea kommer ni att upptäcka kraften i er egen intuition och inre röst. Ni kommer att lära er att navigera genom livets utmaningar med en känsla av tillförsikt och klarhet, och att omfamna varje möjlighet till tillväxt och förändring. Andrea är inte bara en föreläsare – hon är en vägledare som hjälper er att upptäcka er egen potential och leva ert bästa liv.

Kostnadsfri förfrågan
Beige shape 2

Kenth Åkerman

Kenth Åkerman är ledarskapsexpert, föreläsare, rådgivare, författare och mental coach. Senaste linjeerfarenhet är som kommunikationschef i offentlig sektor.

 

 

Bild: Andreas Andersson

Kent Å 2024

Skicka kostnadsfri förfrågan till Kenth Åkerman

Bakgrund:

Kenth är författare till böcker inom coachande ledarskap, service och personligt ledarskap. Hans sjätte bok är Tystnadens pris – din guide för att upptäcka och hantera tystnadskultur på jobbet, som utkom i september 2023. Han skriver också gärna artiklar och krönikor till olika media.

Föreläser om:

 • Lyfta andra och varandra
 • Kommunikation
 • Bemötande
 • Arbetsglädje
 • Värdskap och service i mästarklass
 • NLP Trainer
 • HNLP Coach
 • Ledarskapscoach

Boka Kenth Åkerman föreläsning

Kenth är en inspirerande föredragshållare, utbildare och facilitator för grupper på 500 likväl som 15 personer. Med över 25 års erfarenhet, har han varje år mött tusentals medarbetare och chefer vid kortare inspirationsföredrag, längre utbildningar och konferenser. Från den stora scenen eller i den mindre ledningsgruppen. Han har en stark tro på människan och genom bättre ledarskap kan vi få både gladare medarbetare och lönsammare organisationer. Och ledare som vill vara ledare. Glädje, utveckling och att få andra att växa är viktiga drivkrafter för honom.

Med en bred branschkännedom, från privat, såväl som offentlig sektor, ger han verklighetsnära exempel och praktiska verktyg. Han har en härlig förmåga att ingjuta mod, energi och tilltro hos de grupper och individer han möter. En gedigen erfarenhet av förändringsprocesser ger dig idéer, nya perspektiv och såväl ”best practise” samt inte minst ”new practise”. Certifierad NLP Trainer, HNLP Coach och ledarskapscoach med cirka 150 adepter genom åren.

Hans föredrag och utbildningar har alltid högt tempo blandat med reflektion, är praktiska och väcker till eftertanke. Som processledare använder han en coachande stil som gör det svårt att inte förändra och förändras. Med stort hjärta, energi, tro på människan och hennes förmåga lyfter han deltagarna till nästa nivå. Hans ledstjärnor är: Samverkan – Ärlighet – Respekt – Professionalism – Enkelhet – Kreativitet

 

”Kenth är en vitamininjektion med bestående verkan. Hans långa erfarenhet i kombination med nytänkande har gett oss
värdefull kunskap för att utveckla vår verksamhet.”- Helén Lövinger, Kontaktcenterchef, Halmstad direkt

”Kenth is one great person with a grand aspect to life and a categorically awesome trainer that I’m really happy to be
able to get to know and work with.” – Sevi Suol Albayrak, Volvo Cars, Turkey

”Kan starkt rekommendera samarbete med Kenth om du känner behov att få växa i din roll i arbetslivet, men även
privat. Det gäller bara att våga ta risken!” – Tarja Malvolehto, Coor Servicemanagement

Kostnadsfri förfrågan
Beige shape 2

Susanne Pettersson

Susanne Pettersson är både föreläsare, coach, författare och konsult inom olika verksamheter. Hon har 25 år erfarenhet utav att stärka och utveckla individer, team och organisationer till framgång. Med andra ord är henne uppdrag att skapa oss till hjältar!

 

Foto: Gustaf Peterson

Susanne

Skicka kostnadsfri förfrågan till Susanne Pettersson

Bakgrund:

Susanne Pettersson är författare till böckerna:  ”Leda med förtroende”, ”Ta fram kraften inom dig”, ”Bryt ihop och kom igen”, ”Dra åt samma håll” och ”Presentera och briljera”. Susanne är en hyllad och erkänd föreläsare, och 2018 tilldelades hon priset som Årets kvinnliga talare.

Föreläser om:

Ledarskap
Team och organisationsutveckling
Hantering av förändring
Kommunikation

Boka Susanne Pettersson

Susanne är en aktiv konsult som navigerar smidigt genom näringslivet, den offentliga sektorn och idrottens värld. Med skicklighet och glädje leder hon förändringsprocesser och får alla att dra åt samma håll mot framgång.

Men det är inte allt. Susanne är också en eftertraktad mental rådgivare och coach för några av Sveriges mest framstående elitidrottare och deras ledare. Med en imponerande sexårig erfarenhet som mental rådgivare för Malmö Redhawks har hon spelat en nyckelroll i lagets resa från Allsvenskan till etableringen i SHL. För närvarande bidrar Susanne som coach och mental rådgivare till Frölunda hockeys fantastiska ledare och spelare.

För Susanne handlar allt om att driva människor mot sin fulla potential och bidra till en ljusare framtid för både nuvarande och kommande generationer. Med passion och engagemang strävar hon efter att göra världen till en bättre plats att leva i.

Kostnadsfri förfrågan
Beige shape 2

Mats Petersson

Mats Petersson har en bakgrund inom näringslära och fysiologi med specialisering inom klinisk nutrition och näringsmedicin. Utöver detta har han även fördjupat sig i kognitiv beteendeterapi (KBT) och utforskat de psykologiska sambanden mellan kroppen och sinnet.

Mats

Skicka kostnadsfri förfrågan till Mats Petersson

Bakgrund:

Mats Petersson är en erfaren näringsfysiolog, författare och inspirerande föreläsare. Med över två decennier i branschen har han dedikerat sitt arbete åt att främja hälsa, välbefinnande och prestationsförbättring. Hans föreläsningar är både lättsamma och forskningsbaserade, präglade av en humoristisk ton som engagerar och underhåller publiken.

Föreläser om:

Kost, träning och hälsa
Mentalträning
Näringslära

Boka Mats Petersson

I dagens samhälle strävar människor efter att prestera på alla områden i livet – i arbetet, i relationer med partner, barn, släkt och vänner. Trots detta upplever många en känsla av otillräcklighet, där de ständigt känner att de inte räcker till. Det är vanligt att alltid ha dåligt samvete för att man inte känner att man gör tillräckligt. Mats föreläsningar handlar om att förstå vad din kropp behöver för att prestera på den nivå där du vill vara.

I en värld där konkurrensen är knivskarp kan vi inte längre nöja oss med medarbetare som endast levererar hälften av sin potential. Hur får vi dem att hitta den inre drivkraften att överträffa sig själva? Och än viktigare, hur finner vi motivationen inom oss själva för att göra de rätta sakerna?

Mats har under de senaste två decennierna arbetat fram en formel som gör det möjligt för företag och organisationer att nå en världsklassnivå av effektivitet. Hans expertis sträcker sig över olika områden, från att lägga upp strategier för framgångsrika idrottslag såsom Tre Kronor och Skidlandslaget till att coacha elitserielag mot seger.

Kostnadsfri förfrågan
Beige shape 2

Fredrik Paulún

Fredrik Paulún är en framstående hälsoföreläsare och en välkänd röst inom hälsa i Sverige. Hans passion för att föreläsa är uppenbar och mötet med publiken inspirerar honom att leverera ämnen som verkligen berör och engagerar.

Paulun

Skicka kostnadsfri förfrågan till Fredrik Paulún

Bakgrund:

Fredrik Paulún är Sveriges främsta näringsfysiolog och expert inom hälsa. Just nu fokuserar han på rödljusterapi, ett ämne han utforskat djupgående i sin senaste bok ”Ljusrevolutionen” (2023). I boken delar han insikter från omfattande forskning och intervjuer med världens ledande experter inom ämnet.

Föreläser om:

Hälsa och kost
Entreprenörskap
Livsglädje

Boka Fredrik Paulún

Fredrik föreläser med en unik blandning av närvaro, ödmjukhet och övertygelse som engagerar och inspirerar åhörarna på djupet. Genom sina över 2 000 föreläsningar har han delat med sig av konkreta råd och livsförändrande inspiration som berört många människor.

Med en personlig touch delar Fredrik med sig av sina egna hälsoutmaningar och de strategier som hjälpt honom att uppnå välmående idag. Efter varje föreläsning stannar han kvar för att besvara frågor och säkerställa att alla får svar på det de undrar.

Som en passionerad näringsfysiolog och serieentreprenör delar Fredrik även sina insikter om företagsamhet och entreprenörskap. Genom sitt företag Verduro Group driver han en rad framgångsrika verksamheter inom hälsa och välmående, inklusive Swiftr, Svensk Provtagning, Svenska Näringsakademin och Verduro Light Therapy.

Kostnadsfri förfrågan
Beige shape 2

Rickard Olsson

Rickard Olsson är mer än en TV-personlighet – han är en ständigt aktuell ikon. Från sina första dagar på Radio Gävleborg till att leda framstående program som Söndagsöppet, Bingolotto och Melodifestivalen, har Rickard erövrat publiken med sin karisma och kompetens.

Rickard Olsson

Skicka kostnadsfri förfrågan till Rickard Olsson

Bakgrund:

Med flera priser och nomineringar bakom sig, inklusive Årets manliga TV-personlighet och en hedersutmärkelse som Åres alumn, har han cementerat sitt namn som en respekterad röst i media. Förutom sina utmärkelser är han en folkkär person som många tidigare sett i TV-rutan i olika program.

Föreläser om:

Media
Konferencier
Underhållning

Boka Rickard Olsson

Rickard Olsson är inte bara en erfaren programledare för några av Sveriges mest älskade TV-program som Nyhetsmorgon och Vem Vet Mest – han är en ikon. Med över två decenniers erfarenhet och en gedigen bakgrund inom journalistik är han en mästare på att inte bara underhålla, utan också engagera olika publikgrupper och branscher.

Rickard har inte bara imponerat tittare och kritiker, utan också blivit belönad med flera priser, inklusive läsarpriset ”Årets bästa manliga TV-personlighet” och en eftertraktad Emmy Award. Hans talang sträcker sig bortom TV-rutan; han erbjuder också skräddarsydda frågesporter för att göra varje evenemang unikt och minnesvärt.

Oavsett om det är en företagsfest, en konferens eller en AW, är Rickard Olsson den perfekta personen att lyfta ditt evenemang till nya höjder med sin karisma och professionella inställning.

Kostnadsfri förfrågan
Beige shape 2

Carolina Klüft

Carolina Klüft delar engagerande insikter om att uppnå mål, finna glädje trots press och hantera hinder för framgång. Genom en fängslande föreläsning väver hon samman konkreta exempel och berättelser från sitt liv, vilket gör ämnet både inspirerande och personligt gripande.

Carolina K 2019 (1)

Skicka kostnadsfri förfrågan till Carolina Klüft

Bakgrund:

Under flera års tid strålade Carolina som en supernova på den internationella friidrottsscenen. Med en kraft dominerade hon kastningar, hopp och löpningar som en verklig mästarinna av sjukamp. Med ett olympiskt guld runt halsen och en imponerande samling av medaljer, fyllde hon svenska TV-soffor med känslor som: glädje, nervositet och stolthet, som speglade de stora ögonblicken från idrottsarenornas värld.

Föreläser om:

Balans i tillvaron
Ta sig an stora utmaningar och förändringar
Hoppfullhet
Inre reflektion
Livet är en 7-kamp
Mental träning
Personlig utveckling
Mål och målsättningar
Karriär
Mediaträning

Boka Carolina Klüft

Carolina Klüft är inte bara en av Sveriges mest framstående friidrottare genom tiderna, utan även en sensation i världen av spänning och prestation. Hon gjorde sin entré som en 19-åring och redan vid 22 års ålder hade hon svept in alla de stora mästerskapen med guld – ett rekord som står sig än i dag. Med 1 olympiskt guld, 4 VM-guld och otaliga europeiska medaljer har hennes namn blivit synonymt med triumf och seger. På hemmaplan har Carolina glänst med en imponerande samling av 39 medaljer på SM. Hennes dominans sträcker sig över en mängd discipliner, från 7-kamp till höjdhopp, löpning och längdhopp, vilket cementerar hennes plats i idrottshistorien.

Nu som föreläsare delar Carolina Klüft generöst med sig av sina erfarenheter och visdom kring att sätta mål och skapa framgång. Med en empatisk och etisk närvaro har hon inte bara erövrat arenorna utan även människors hjärtan, och således förevigats som en av våra mest älskade idrottspersonligheter genom tiderna.

Kostnadsfri förfrågan
Beige shape 2

Jeanette Ohlsson

Jeanette Ohlsson, erfaren religionshistoriker med specialisering på islam och den arabiska kulturen, erbjuder föreläsningar om interkulturell kommunikation. Lär dig undvika kulturkrockar och bemöta människor på bästa sätt. Boka nu för praktiska verktyg och inspiration!

Jeanette Ohlsson

Skicka kostnadsfri förfrågan till Jeanette Ohlsson

Bakgrund:

Jeanette har samlat på sig rika erfarenheter från 20 år utomlands, bland annat i Libanon, Singapore, Jemen, Pakistan, Indien, Argentina och USA. Dessa upplevelser har gett henne en djup förståelse för kulturell mångfald och hur den påverkar människors livsstil och förhållningssätt, både i hemlandet och internationellt.

Föreläser om:

Ökad förståelse och bättre samarbete inom skolan
Ökad kunskap och kommunikation
Kulturkrockar
Bemötande

Boka Jeanette Ohlsson föreläsning

 

Jeanette Ohlsson har inte bara levt i olika länder – hon har växt upp med utmaningen att anpassa sig till nya språk och kulturer ända sedan barndomen. Genom sina livserfarenheter har hon fått en djup insikt i mångfaldens alla nyanser och upptäckt att oavsett var vi kommer ifrån, delar vi alla samma grundläggande behov och känslor.

Denna insikt och passion för att bygga broar mellan olika kulturer och människor ledde henne till att grunda Kulturlänk. Är ett företag som fokuserar på att utbilda och inspirera personer inom både offentliga och privata sektorer om ämnen som migration, kulturskillnader och vikten av öppenhet och förståelse.

Genom sina inspirerande föreläsningar och utbildningsprogram når Jeanette tusentals människor över hela Sverige. Hon fortsätter att brinna för att sprida kunskap och främja förståelse mellan människor, oavsett deras bakgrund eller ursprung. Jeanette är en ledande röst inom diskussioner om mångfald och kulturmöten och fortsätter att vara en drivande kraft för positiv förändring.

Kostnadsfri förfrågan
Beige shape 2